Energivenligt sommerhus i attraktivt ferieområde

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tambjergvej 4, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K0273
6 pers.
Antal personer
1900 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
4 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Tambjergvej ved Lodbjerg Hede ligger dette flotte energivenlige sommerhus. Huset er moderne og stilrent indrettet med fokus på komfort og kvalitet – både inde og ude. Et godt valg for den bevidste forbruger, som vil bo godt, energivenligt og i et attraktivt ferieområde. Her behøver man ikke at gå på kompromis med kvaliteten.

Indretningen inviterer naturen indenfor

Følelsen af at sidde i den dejlige stue med en helt unik udsigt over den 2.000 m2 store plænegrund, er helt fantastisk. Det store vinduesparti sikrer et godt lysindfald i stuen og inviterer samtidig den flotte natur indenfor i indretning.

Forestil dig at sidde her på en kold vinterdag, når sneen dækker græsset og træernes grene. Eller at skyde terrassedørene til side på en varm sommerdag. Uanset årstid, vejr og vind er det store alrum helt perfekt til hygge og afslapning sammen med familien eller gode venner. Sommerhuset har desuden en udespa og en dejlig sauna, som afstresser både krop og sjæl efter en aktiv dag.

Vælg et energivenligt sommerhus

Det dejlige sommerhus opvarmes af en energibesparende varmpepumpe samt solceller på husets tag. Det sikrer dig et sommerhus, som er opvarmet med omtanke for miljøet, og som derved sparer på energien.

Godt ferieområde for hele familien

Lodbjerg Hede er et godt ferieområde. Både for dig, som gerne vil have oplevelser i naturen og for dig, som vil have sjove aktiviter sammen med børnene. I Søndervig finder I blandt andet badeland, bowlingcenter og Sandskulpturfestivalen samt et godt udvalg af spændende butikker og spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset K0273

DE
D.
sagde , Ratzeburg

Super Haus. Alles was man braucht. Sehr ruhig gelegen. Außenpool super. Tolles gepflegtes Grundstück.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...