Stort, strandnært poolsommerhus til 10 personer i Houvig

3.5
icon
icon
icon
icon

Troldedalen 36, Houvig

- Sommerhusnr.: J0118
10 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
2200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
ca. 16
Swimmingpool
3 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Troldedalen 36 ved Houvig finder I dette dejlige poolhus til med spa og sauna. Huset er et godt valg for jer, som gerne vil have et feriehus med underholdning til børnene – uden at være afhængige af vejret udenfor. Sommerhuset har en dejlig stor pool med modstrømsanlæg, som børnene vil elske at hoppe i – morgen og aften. 

Renoveret poolhus 

Troldedalen 36 har med sine 185 m2 plads til 10 personer. Feriehuset rummer alt hvad der er brug for, for at I kan holde en dejlig ferie. Sommerhuset har et funktionelt og åbent køkken, som ligger i direkte forbindelse med husets stue. Her er der plads til, at I alle kan samles om en god film på fladskærms-tv’et eller et brætspil. Samtidig kan I med fordel tænde op i brændeovnen og nyde varmen og den knitrende lyd fra ilden. Feriehuset er indrettet med gode soverum med både dobbeltsenge og enkelmadssenge.

I finder desuden både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine i ferieboligen, som kan klare nogle af jeres huslige pligter. Det er også muligt, at få jeres elbil ladet op ved feriehusets ladestander.

Badeferie året rundt og kun 250 meter til stranden

Det store 10-personers sommerhus har en 16 m2 stor pool, der sikrer timevis af underholdning. Her er I aldrig afhængige af vejret. Poolen er altid åben og klar til at hoppe i. Der er også plads til, at man kan svømme nogle baner frem og tilbage, inden børnene kaster sig over vandet. Der er samtidig et spabad, hvis I ønsker mere afslapning. Har I brug for at få varmen, så kan I benytte jer af saunaen.

Feriehuset ligger på en dejlig naturgrund, derved har børnene rig mulighed for at lege udenfor på græsplænen, i sandkassen eller ved gyngestativet. I har mulighed for at samles på den lukkede terrasse, hvor der både er havemøbler og solvogne. Bagefter kan I med fordel tænde op i grillen og nyde et godt måltid sammen. 

Selvom huset har meget at byde på, så finder I også et væld af aktiviteter i området. Vesterhavet ligger kun 250 meter fra ferieadressen, og Søndervig tilbyder et væld af sjove aktiviteter så som Lalandia og golf ved Adventure Park. Derudover er der rig mulighed for at finde et passende spisested eller gå på shopping i Søndervigs små butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset J0118

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut aufgeteilte Zimmer für 3 Familien Doppelbett ist auseinander Stellbahr,reichliche Bäder, schöne Sauna.Grose Pool

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, geräumiges, nahe am Strand gelegenes Reetdach-Ferienhaus,

DE
D.
sagde , Deutschland

Gute Ausstattung, großes Haus mit 5 Schlafzimmer.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:185 / 1.850
Renoveret / Byggeår:2021 / 1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...