Hyggeligt sommerhus på fredfyldt grund med lukket terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Rauhesvej 11, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2495
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 700 meter fra den kilometerlange sandstrand ligger dette hyggelige og velholdte sommerhus. Her er plads til 6 personer, som kan nyde en afslappende ferie i det skønne område ved Bjerregård. Feriehuset på Rauhesvej 11 har en lukket terrasse, og der er brændeovn i stuen.

Rummeligt alrum med brændeovn

I det hyggelige sommerhus finder I et velmøbleret alrum, som består af køkken, stue og spiseplads i ét. I det komfortable sofahjørne kan I nyde en afslappende aften, mens I varmer jer ved brændeovnen. Her er også en varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af. Det store, sydvendte vinduesparti skaber et godt lysindfald i rummet, så det fremstår lyst og indbydende.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 gode soveværelser, hvoraf der er indrettet med dobbeltsenge på to af dem. På det sidste værelse finder I 2 enkeltsenge.

Der er gulvvarme på badeværelset, og sommerhuset råder også over en vaskemaskine.

Fin naturgrund med gynger og lukket terrasse

Med direkte adgang fra den hyggelige stue i sommerhuset kommer I ud på den lukkede træterrasse. Mens de yngste gæster leger i sandkassen på terrassen, kan forældrene nyde en god kop kaffe i de komfortable havemøbler. På varme sommerdage kan I slappe af på sommerhusets liggestole med en spændende bog i hånden.

Til børnene er der desuden et gyngestativ på den fine naturgrund. Her kan de hygge sig, mens aftenens grillmåltid bliver tilberedt.

Ferie i Bjerregård nær strand og købmand

Sommerhuset ligger i det populære ferieområde Bjerregård, som består af et smukt hede- og klitlandskab. Området er forbundet af et godt stisystem, som indbyder til gode gåture i den friske havluft.

Den kilometerlange sandstrand ligger 700 meter fra sommerhuset, hvor I kan nyde en varm sommerdag og gå en tur med fødderne i vandkanten. Den lokale købmand ligger også i gåafstand fra sommerhuset. Her kan I handle ind til morgenbordet, lækkert kød til grillen og meget andet.

Til større indkøb kan den hyggelige havneby Hvide Sande anbefales. Udover de lokale butikker finder I også en række lækre restauranter, hvorfra der er udsigt over havnen og slusen.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2495

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt umgeben von Bäumen gut geschützt in einer Nebenstraße. Zum Strand oder in die Dünen, aber auch zum Kaufmann ist es nicht weit. Die große Terrasse und der Garten bieten Dir viele Möglichkeiten für ungestörte Sonnenstunden, auch wenn es stürmisch ist. Die Ausstattung der Küche mit elektrischen Geräten, Geschirr, Besteck usw. lässt Nichts zu wünschen übrig, am Esstisch kannst Du gut sitzen, und im Wohnzimmerbereich findest Du genug Platz, um zu lesen, fernzuschauen oder gemütlich Deinen Tee oder Kaffee zu genießen. Die Schlafzimmer sind, bedingt durch den Baumbestand und die kleinen Fenster, etwas dunkel, aber da sollst Du ja auch nur schlafen 😉

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben zu viert einen tollen Urlaub in diesem liebevoll eingerichteten Haus verbracht. Tolle Terrasse, große Dusche und guter Grill.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus. Ideal ist die eingezäunte Terrasse (für Hunde und kleine Kinder

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2022 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...