Poolhus med sauna, spa og bordfodbold i Klegod

3.5
icon
icon
icon
icon
Lyngsletten 15, Klegod - Søg på husnr. H5225

På Lyngsletten 15 i det naturskønne Klegod ligger dette 8 personers poolhus. Somerhuset blev delvist renoveret i 2019 og er perfekt til den store familie, eller til en strandferie med venner. Her er plads til alle, også jeres to hunde.
Huset er udstyret med både sauna og spa. Børnene vil elske den store plænegrund!

Badeferie – pool, spa og sauna

Det i 2019 delvist renoverede sommerhus med egen pool skaber gode rammer for at tilbringe en dejlig og aktiv ferie på den jyske vestkyst. Udover poolen er der både spabad og sauna i huset, som skaber de perfekte rammer for en bade- og wellnessferie hele året rundt.

Klassisk sommerhus, rummelig inddeling og brændeovn

Huset rummer i alt 4 soveværelser og 2 badeværelser med gulvvarme. Stuen har gode siddepladser og en skøn brændeovn, så I kan nyde den ekstra hygge-varme, mens I ser en god film i fjernsynet. Der er også mulighed for at se både norske og svenske tv-kanaler.

Huset bliver opvarmet med en energisparende varmepumpe, som er med til at holde jeres forbrugsafregning nede.
Det lyse køkken ligger i åben forbindelse til spisestuen og er udstyret med alt, hvad feriekokken skulle få brug for. Især opvaskemaskinen er et skønt plus! Så er der mere tid til afslapning i poolen, en omgang bordfodbold eller et spil på husets PlayStation 3.

To lukkede terrasser og stor græsplæne med legetårn

Fra spisestuen og pool-rummet er der direkte adgang til husets sydvendte terrasse. Fra stuen kommer I ud på den nordvest vendte terrasse. Begge terrasser er fuldt lukkede, så evt. børn og hunde ikke tager på tur uden ledsager. Begge terrasser er skønne til at spise aftensmad på eller blot nyde solen og den friske havluft.

Den over 2000 kvadratmeter store plæne- og naturgrund byder derudover på masser af lege- og underholdningsmuligheder. Der er både et bålsted, gyngestativ med to gynger, et legetårn og to fodboldmål. Ingen grund til at kede sig mens I er på ferie i Klegod.

Kun 900 meter stranden

Efter kun 900 meter ligger den kilometerlange sandstrand foran jer. Udsigten fra klitten inden I går over på stranden er fantastisk begge veje, både mod havet og til den anden side mod Ringkøbing Fjord. Med strand og hav så langt som øjet rækker er det ren wellness for krop og sind.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:145 / 2.034
Renoveret / Byggeår:2019 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...