Luksussommerhus i Blåvand med sauna og udendørs spabad

5
6448
Grønnevænget 1B, Blåvand - Søg på husnr. 60153

Få minutters gang fra Blåvands bymidte og smukke sandstrand ligger denne perle af et feriehus. Huset, der er opført i 2019, er helt ideelt til en storslået familieferie, og den moderne indretning har alt, hvad feriehjertet begærer; lige fra aktivitetsrum til sauna og udendørs spabad. Hundene er også hjerteligt velkomne!

Moderne og rummeligt feriehus med aktivitetsrum og sauna

Det nyligt opførte feriehus byder på hele 160 flotte kvadratmeter, der bliver et hit hos selv den mest kræsne feriegæst. Indretningen er super moderne med hvide vægge og højt til loftet, hvilket åbner omgivelserne op og giver masser af rummelighed.

I den store stue kan hele familien slænge sig på sofaerne og i lænestolene foran brændeovnen, og aktivitetsrummet byder på underholdning for de konkurrenceglade feriegæster. For de, der hellere bare vil slappe af, bliver saunaen et sikkert hit!

Feriehuset har rigtig gode praktiske faciliteter, der hjælper til med hverdagens pligter, og er desuden indrettet med 2 gode badeværelser med gulvvarme. En hurtig og stabil internetforbindelse giver jer mulighed for at streame film og serier på jeres medbragte elektronik.

God terrasse med udendørs spabad og fantastisk beliggenhed tæt på alt

Det er ikke kun indenfor, feriehuset udstråler luksus. På den flotte terrasse står et udendørs spabad, og hele året rundt kan I nyde den friske luft i det varme boblebad – så husk badetøjet! Der er selvfølgelig sørget for havemøbler og liggestole og en god grill, så I kan få hver en solstråle med.

Beliggenheden i Blåvand er både naturskøn og central. Den hyggelige bymidte med et hav af spændende butikker, gode spisesteder og diverse aktivitetstilbud ligger kun 200 meter væk, og her finder I helt sikkert underholdning for både store og små.

Blåvands hvide sandstrand ligger ligedes i gåafstand fra feriehjemmet, og den imponerende vestkyst byder på fantastiske oplevelser i al slags vejr – og der er ingen tvivl om, at både børnene og hundene vil elske en gåtur langs vandet, hvor den unikke natur kan udforskes på tæt hold.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:160 / 1.600
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, klinker og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...