Nyrenoveret feriehus med sauna og plads til hunden

4
3438
Sønder-Vasevej 27, Blåvand - Søg på husnr. 60032

På en stille men centralt beliggende grund i Blåvand ligger dette i 2018 nyrenoverede lyses og venlige familieferiehus. Med plads til 6 personer og med gåafstand til både indkøb og strand, er huset perfekt til både børnefamilen med eller uden hund, men naturligvis også til vennepar, som sammen vil på ferie her længst mod vest.

Lyst og indbydende feriehus

Dette dejlige feriehus er lige det rigtige til at få tanket energi op. Husets rum er indbydende og lyse, både på grund af det fine lysindfald fra vinduerne og da husets vægge, lofter og gulv er holdt i lyst træ. For dejlig varme sørger gulvvarme og energibesparende luft-til-varmepume.

Hygge med samtalekøkken og brændeovn

På Sønder-Vasevej 27 er det ikke noget problem, hvis vejret holder jer inde en dag. Tænd op i brændeovnen og nyd derefter at lave mad sammen i det åbne samtalekøkken, hvor snakken kan gå hen over disken. Og efter en lækker middag, kan I tilbringe timer med familiespil og hygge. Bogorme og strikketanter vil med sikkerhed elske pladsen i den store bekvemme lænestol foran vinduet og læselampen.

Privatliv med stor afskærmet terrasse

Fra feriehusets stue er der direkte udgang til en dejlig stor afskærmet terrasse. Her kan I nyde solen, grille og holde øje med børnene, når de leger og morer sig på gyngerne. På grunden er der iøvrigt både en carport til bilen og et stort redskabsrum til cykler og proviant.

Kun 300 meter til centrum og stranden

Blåvand er en dejlig ferieby med mange butikker og restauranter, som holder åbent året rundt. Huset på Sønder-Vasevej 27 ligger centralt, men dejligt tilbagetrukket og derfor alligevel uforstyrret. Snup badetasken og gå ned og snup en frisk dukkert på én af Danmarks skønneste strande, på hjemturen kan du lige tage en omvej til isbutikke og nyde en stor softis – det er ægte strandferie!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2018 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Søger...