Charmerende ikke-ryger hus i fredfyldte omgivelser med udespa

4
icon
icon
icon
icon
Søndervang 120, Houstrup - Søg på husnr. 30599

I ganske idylliske omgivelser, med fuglefløjt og blå himmel i baggrunden står dette charmerende træsommerhus og venter på jer. Her får I masser af fred og ro, charme og personlighed, og en følelse af at bo helt ugeneret midt ude i skoven.

Ægte sommerhusferie med charme og personlighed

Det herlige træsommerhus emmer af ægte sommerhusferie fra første blik, og I vil med det samme blive smittet af den unikke charme og den personlige indretning, der fungerer som rød tråd og sætter feriestemningen helt fra start.

Huset er både velholdt og indrettet med kærlighed og er en perfekt blanding mellem den traditionelle og moderne sommerhusferie med alt, hvad feriehjertet begærer og mere til. Her er virkelig sørget for, at I vil føle jer godt tilpas.

Den hyggelige stue er husets hjerte og kommer til at danne rammen om en masse skønne ferieminder hele året rundt med kortspil og filmhygge på sofaen med den knitrende brændeovn i baggrunden, der spreder varme og idyllisk stemning.

Ugenerede omgivelser blandt skovens træer og aftener i udespaen

Med Søndervang 120 som hjem for ferien får I et hus i skønne og ugenerede omgivelser blandt skovens træer, endda for enden af en blind vej. På de 3 terrasser kan I altså til hver en tid nyde den fredelige stemning.

Lad jer synke ned i liggestolene og luk øjnene i for en stund, mens freden og roen nydes i fulde drag med fuglenes sang i det fjerne som det eneste, der bryder med stilheden sammen med hundenes gøen og børnenes latter, mens de leger i sandkassen.

Rund dagen af på bedste vis med en tur i udespaen og med den klare stjernehimmel over jer som den eneste beskuer, og mærk hvordan varmen fylder jer med fornyet energi fra top til tå. Den perfekte afslutning på den perfekte feriedag.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2007 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (45 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Udespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...