Uforpligtende reservering af sommerhus

Uforpligtende reservering af sommerhus
Hvert år åbner vi hos Esmark op for reserveringer til de 2 efterfølgende år. Reserveringen er uforpligtende for dig frem til 1. september i året før ankomståret.

Det vil sige, at du frem til denne dato kan annullere eller ombooke gratis. Reserveringen er uforpligtende for Esmark frem til den dag, hvor du modtager det endelige lejebevis.

Reserveringen foregår på samme måde som en booking via hjemmesiden, men du får i stedet for det endelige lejebevis en bekræftelse på din reservation.

Lejebeviset modtager du i løbet af foråret eller sommeren, såfremt husejeren overfor Esmark bekræfter, at huset står til rådighed i den valgte periode.

Hvis du booker til det efterfølgende år, efter at husejeren har bekræftet sin aftale med Esmark, får du lejebeviset tilsendt straks efter booking. Bookingen forbliver dog ligeledes uforpligtende for dig frem til 1. september i det indeværende år.

Prisen på reservationen er kun vejledende og vi tager således forbehold for prisændringer. Større prisforskelle forekommer kun sjældent og er da resultatet af ændringer af sæsonkalenderen på baggrund af forskydninger af ferietider og helligdage – eller større forbedringer foretaget i det pågældende sommerhus i mellemtiden. Den endelige pris vil fremgå af lejebeviset.

Efter d. 1. september, hvor bookingen bliver bindende for dig, vil en ombooking eller annullering være forbundet med gebyrer. De specifikke satser finder du i lejebetingelserne.

Esmark på facebook

Vind kr. 3.650,-

Få gratis tips og ideer og vær med i lodtrækningen om feriegavekort.

Tilmeld nyhedsbrev

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon


75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Persondata- og cookiepolitik
Søger...