Gæsterne siger
4.5 af 5
icon
icon
Perfekte for os: stille og roligt og autentisk beliggende sammen med de andre "rigtige" fiskerhuse. Tæt på det store vand (Vesterhavet) og by - med godt nok mange ens Sportsoutlets. :( (D...
Se flere vurderinger

Sommerhuse på Langsand

Centralt placeret i Hvide Sande ligger Fjordhavnen – “Æ Tyskerhavn” – placeret. Herfra bliver der dagligt leveret friske fisk til fiskeauktionen af flere forskellige bierhvervs- og fritidsfiskere. Langsand ligger parallel placeret med havnebasinnet omringet af store og små redskabsskurer ejet af de lokale erhvers- og fritidsfiskere.

Gå afstand til alt i Hvide Sande

Nu er det muligt med base i disse skønne omgivelser, da en lang række af de ældre redskabshuse er blevet fjernet og erstattet af nye og moderniserede feriehytter, hvor du og din familie kan komme og få en ferieoplevelser ud over det sædvanlige. Med en feriebase på Langsand har du base i centrum af Hvide Sande, og indkøbsmulighederne, afstanden til skønne naturomgivelser og en masse spændende aktiviteter for børn i alle aldre er inden for gåafstand.

Det daglige liv på Fjordhavnen gør Langsand til en seriøs destinationsmulighed for din næste ferie. Fiskeskibene er væsentlig mindre end de både der sejler på havet efter de langt større mængde fisk, der lever i Vesterhavet frem for Ringkøbing Fjord, og de fiskegrejer der bliver brugt er i store dele af fiskerierne lignende grejer fra 30 år tilbage. Fiskeriet på Tyskerhavnen er kendt og elsket af mange af de tilbagevendende turister, og i særligt sildesæsonen er der mulighed for en god handel på kajen.

Sild, ål, skrubber og mange andre spændende fiskesorter til aftensmåltidet er lige uden for døren. Så elsker du særligtHvide Sande for fiskeriet må en ferie på Tyskerhavnen erfares.

« Se sommerhuse i Hvide Sande

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Det siger vores gæster om os:
Alt fungerte. Hyggelig betjeningVeldig god servce og god kva...
» Se flere vurderinger af Esmark her
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
post@schultz-feriehuse.dk

Schultz på facebook

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...