Waterz Festival 2017

waterz-12

Waterz Festivalen er også kendt som naturens legeplads og fra den 09. – 17. september danner Hvide Sande rammerne om Skandinaviens største vandsportsfestival. Oplev en lang række af vandsportsgrene som fremvises på alle niveauer. Waterz er vandsportens fest med aktiviteter, konkurrencer, workshops, shows og bl.a. live musik for alle aldre. Ses vi?

Læs mere

Sejltur med Æ’ Skiw 2017

ae-skiw1

Ta’ på en hyggelig sejltur med hele familien. Pladsreservering er ikke nødvendig. Se sejltider og flere informationer HER. – eller besøg www.vardemuseerne.dk.

Læs mere

Sommermarked i Vejers 2017

flohmarkt_vejers1

I Vejers er der hver torsdag til og med uge 33 dømt markedsstemning- og hygge ved Vejers Stjernecamping. Kom og gør en god handel – og gå på opdagelse blandt alle kræmmere. Datoer: 20 og 27 juli. 03, 10 og 17 august. Vejers Stjernecamping finder du på venstre side, kort efter byskiltet.

Læs mere

Late Night ved Henne Strand 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onsdag i uge 27, 28, 29, 30, 31 og 32 afholdes der Late Night i Henne Strand. Byen summer af liv og god stemning, hvor butikkerne holder længe åbent og på torvet er der live musik og underholdning for hele familien. Oplev også flotte veteranbileder alle onsdage.

Læs mere

Naturtur i Vejers Klitplantage 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oplev det unikke naturområde i og omkring Vejers Strand, når naturbussen den 19. juli igen tager dig med på tur. Turen går igennem Vejers Klitplantage, hvor der bl.a. køres på stier og veje, som ellers kun kan krydses til fods eller på cykel. Bussen kører fra Vejers Strandhotel. Der kan ikke reserveres pladser i bussen. […]

Læs mere

Ravjagter fra april til oktober 2017

rav

Naturguiden er arrangør bag en lang række af ravjagter, som finder sted i Nationalpark Vadehavet og Naturpark Vesterhavet i hele 2017. Kom ud og oplev den fantatiske natur og på opdagelse i en hel verden af rav. Se flere informationer HER.

Læs mere

Blåvand “Rocks the City” 2017

blaavand_rocks_the_city1

Igen i år er Blåvand klar med et spændende “Rocks the City” program. Ta’ hele familien med og nyd sommerstemningen i hjertet af Blåvand. Sæt allerede nu X kryds i kalenderen! Ses vi?

Læs mere

Fish 4 You – lækkert og frisk 2017

fisk_menu1

Fish4You – Hvide Sande Bestil frisk fisk online og få det leveret direkte til døren. Fish4You er din garanti for kvalitet og friskhed. Levering sker overalt i landet – også til sommerhuset. På www.fish4you.dk kan du direkte gå til webshoppen eller finde flere informationer om Fish4you. Forudbestilte pakker kan afhentes i Hvide Sande. Du kan […]

Læs mere

Fortællinger i Naturpark Vesterhavet 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oplev Naturpark Vesterhavet. En oplevelse for hele familien!

Læs mere

Åbningen af Tirpitz museet 2017

tirpitz1

Den 30. Juni kl. 10.00 slår Tirpitz museet, som over den seneste tid har gennemgået en større ombygning og modernisering, igen dørene op. Glæd dig til en ny og spændende attraktion i vores område, hvor lærerige oplevelser bliver kombineret med arkitektur i verdensklasse. Tirpitz er beliggende på Tane Hedevej i Blåvand.

Læs mere
Søger...