Stort renoveret poolhus med spabad, sauna og stor legeplads

4
icon
icon
icon
icon
Illeborgvej 49, Sdr. Fjand - Søg på husnr. L6758

På en kæmpe stor og velholdt grund i Vester Husby ligger dette flotte, renoverede poolhus. Et helt ideelt valg til en storslået familieferie – med plads til helt op til 18 personer og 2 hunde. Hold badeferie hele året rundt i swimmingpool og spabad, slap af i saunaen og brug solskinsdagene på det mere end 7.300 kvadratmeter store grundstykke med både volleyballbane, fodboldmål og stor legeplads.

Masser af highlights – pool, sauna, spabad og pilleovn

Det stråtækte poolsommerhus på Illeborgvej 49 har i 2019 gennemgået en renovering, og der er lagt stor vægt på, at I skal føle jer velkomne. Lyse farver pryder vægge og lofter, der gode og behagelige møbler, og de store vinduespartier åbner omgivelserne op. Pilleovn i stuen giver behagelig varme og ekstra hyggestemning. Der er i alt 255 kvadratmeter at brede sig ud på.

Her får I en ferie med masser af underholdning, helt uden at skulle forlade ferieadressen. Et stort poolrum med swimmingpool, rutsjebane og et spabad med plads til 7 personer er blot nogle af husets highlights. Dertil kommer en dejlig sauna, hvor I kan varme jer efter en dukkert i poolen eller en gåtur langs vandet i den friske havluft.

Sommerhuset er praktisk indrettet med 3 gode badeværelser, der alle er udstyret med gulvvarme, og derudover er der både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i huset.

Fodbold, volleyball, trampolin og legeplads

Den kæmpemæssige sommerhusgrund er rigtig godt udnyttet. Der er både fodboldbane, volleyballbane, og en stor legeplads med trampolin, klatretårn, rutsjebane, gyngestativ og sandkasse. På den lukkede terrasse står havemøbler, liggestole og grill klar, så I kan nyde hver en solstråle – lige fra morgenstunden med kaffe og brød ved havebordet til hyggelige grillaftener.

Grunden er godt afskærmet af træer og buske, og kun 100 meter fra huset ligger klitplantagen, der indbyder til lange gåture i de smukkeste omgivelser. Stranden er selvfølgelig også et besøg værd, og et par minutters kørsel fra huset finder I den nærmeste købmand.Soverum:7
Bolig-/Grundareal:255 / 7.300
Renoveret / Byggeår:2019 / 2009

Køkken:

Køleskab, fryser (195 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 4 Etagesenge

Øvrige:

Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...