Skønt nyrenoveret poolhus med wellness

4
icon
icon
icon
icon

Øvej 6, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: L6698

Dette smukke i 2019 nyrenoverede stråtækte feriehus ligger klar til jeres ferie i det naturskønne Vester Husby. Med masser af gode faciliteter og en skøn beliggenhed er dette hus perfekt til den store families aktivferie eller ferien med vennerne, og I må gerne medbringe jeres hund.

Afslapning og hygge med 3 badeværelser, wellness og pool

Skal der slappes af og kobles af med lange gåture langs vandet eller i skoven, eller naturen nydes på jernhesten – så er Øvej 6 det perfekte udgangspunkt. Dette lækre stråtækte hus, som netop er blevet renoveret, byder den perfekte ramme om en ferie, hvor hyggeligt samvær med afslapning og sjove aktiviteter står i centrum.

Huset er indrettet med 7 gode soverum, 4 med dobbeltsenge og – til børnenes glæde – 4 med køjesenge. Der er 3 badeværelser. Centrum og hjertet i feriehuset er det store fællesrum, hvor det store særdeles veludstyrede køkken og stuealrummet byder masser af plads til fællesskab omkring madlavning og hyggelige samvær. Her kan snildt kokkereres for hele flokken og dækkes op ved det store spisebord med den gode udsigt. Pillebrændeovnen sørger for et godt varmt indeklima.  

Her kan du simpelthen tage på wellness-ophold sammen med dine kære. Med både infrarød sauna og en 7 personers spa kan der virkeligt slappes af imens børn og andre vandhunde morer sig i den 31 m2 store pool med vandrutsjebane.

Terrassehygge i solgården og legeredskaber

Den dejlige store solgård er det perfekte sted at slappe af og få tanket lidt sol. Læg jer til rette på solvognen og nyd roen imens børnene leger på den store grund, hvor de har masser af legeredskaber, blandt andet gynger, sandkasse og legehus. Her er god plads til at hele familien kan samles om et boldspil på plænen.

Vester Husby er et dejligt område til naturliebhavere, her er masser af muligheder for gå- og cykelture. I nærområdet finder I både en skovlegeplads og minigolf, Nissum Fjord er et godt surf område og lystfiskerne kan fange fladfisk ved kysten eller fx tage til Thorsminde, hvor sildesværmerne kommer ind om for- og efteråret. Besøg St. Georg museet i Thorsminde og besøg den smukke gamle købstad Ringkøbing. I badebyen Søndervig er der masser af sjove og spændende aktivitetsmuligheder eller hvad med bare at spise en is og ose lidt i de mange fine butikker.

 Soverum:7
Bolig-/Grundareal:250 / 3.500
Renoveret / Byggeår:2019 / 2009

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 4 Etagesenge

Øvrige:

Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...