4 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
2150 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om at holde ferie tæt ved Vesterhavet i et sommerhus, der oser af retro sommerhuscharme? Så er sommerhuset på Houvig Klitvej 29 i Houvig helt sikkert noget for jer. Her kan I nyde den korte afstand til Vesterhavet i et hyggeligt hus omgivet af et skønt hede- og klitlandskab. I sommerhuset er der plads til 4 sovende gæster samt en enkelt hund.

Nyd feriedagene i Houvig i hyggelige omgivelser med panoramaudsigt

Det lille sommerhus på Houvig Klitvej råder over 50m2 og er praktisk indrettet. Og hver en kvadratcentimeter oser af retro sommerhuscharme. Her får man virkelig lyst til at læne sig tilbage i sofaen, smide benene op og bare nyde roen foran den knitrende brændeovn. Og skulle I trænge til lidt underholdning, kan I zappe tv på fladskærmen, der er tilkoblet satellit-tv.
 
Spisestue og stue er samlet i ét opholdsrum, hvorfra I kan nyde den flotte panoramaudsigt ud over det åbne hedeareal og klitrækken, der strækker sig ned mod Søndervig. Køkkenet er simpelt og praktisk indrettet med 2 kogeplader, mikroovn og køleskab med 18 liters frysekapacitet.
 
Derudover finder I 2 værelser på adressen, hvoraf det ene værelse er indrettet med dobbeltseng, mens det andet værelse er udstyret med 2 enkeltsenge. Hertil kommer et mindre badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Dejlig naturgrund og kun 500 til Vesterhavet

Sommerhuset er placeret for enden af en stille, blind vej, hvor kun gadens få naboer færdes. Med husets høje beliggenhed får I desuden en helt unik panoramaudsigt – uanset om I opholder jer udendørs eller indendørs.
 
På husets omkringliggende terrasse behøver I ikke nøjes med at nyde udsigten. I kan også benytte lejligheden til at slappe af. Her findes både havemøbler og grill, så I også kan nyde afslappende øjeblikke med solbadning eller bogløsning. Eller I kan tænde op i grillen og tilberede jeres aftensmad.
 
Vesterhavet og den hvide sandstrand ligger kun 500 meter væk. Og ligegyldig årstid eller vind og vejr er der noget nyt og spændende at opleve på stranden. Der findes næppe noget mere forfriskende end en lang gåtur langs vandet i den salte havluft i blæsevejr? Eller en dukkert i de blå bølger på en varm sommerdag?

Det siger vores gæster om sommerhuset JW1341

D.
sagde , Danmark

Dejlig hyggelig stemning. Som at være tilbage i 60?erne.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 4.750
Renoveret / Byggeår:2004 / 1960

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...