Feriehus med brændeovn og spabad tæt på stranden

3
icon
icon
icon
2788
Troldedalen 45, Houvig - Søg på husnr. J6285

Dette ægte feriehus i Houvig emmer af hygge og ferieidyl. Det er rummeligt indrettet, og den hyggelige hems kan bruges både som soverum og som ekstra hyggekrog. Mod syd er der en dejlig åben terrasse, så du kan sidde ude og nyde solen og hyggelige grillaftener.

Hyggeligt feriehus med brændeovn og spabad

Feriehuset er hyggeligt og personligt indrettet, så du straks føler dig velkommen. I køkkenet og stuen, der er i åben forbindelse, er der loft til kip med synlige bjælker, hvilket giver en rummelig fornemmelse. Og i stuen har du brændeovnen, der spreder både hygge og varme.

Derudover er den en stor hems, hvor der er god plads til børnene. Og på badeværelset er der et spabad og en sauna, hvor du kan tilbringe mange hyggelige afslappende stunder.

Dejlig beliggenhed tæt på stranden i Houvig

Feriehuset har en dejlig beliggenhed i det rolige område, Houvig. Her vil du opleve en smuk kuperet natur, og fra feriehuset er der ikke langt til Vesterhavet og dets strand, der er et besøg værd hele året rundt.

Desuden er der kun ca. 1,5 kilometer til Søndervig, der har mange aktiviteter, butikker og spisesteder for hele familien.

.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.200
Renoveret / Byggeår:1999 / 1986

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...