Moderne luksussommerhus i Søndervig med spabad og sauna

4
icon
icon
icon
icon

P Snejkers Vej 2B, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1202
4 pers.
Antal personer
1150 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus

I naturskønne Søndervig ligger dette rummelige og flot istandsatte luksussommerhus og venter på jer. Den lyse og stilrene indretning byder jer velkommen, og den skønne delvis overdækkede terrasse vil helt sikkert blive et hit. Samtidig indbyder sommerhuset til ekstra velvære i form af både spabad og sauna, som I frit kan benytte.

Dejligt luksussommerhus indrettet med en alkove

Dette dejlige og velholdte sommerhus er beliggende på ferieadressen P Snejkers Vej 2B og har plads til en lille familie på 4 personer. De lyse omgivelser og den moderne indretning byder jer straks velkommen, så snart i træder ind ad døren. I stuen kan I ligeledes opleve et helt fantastisk lysindfald fra det store vinduesparti, som også sikrer en skøn udsigt til den smukke vestjyske natur.

Stuen er i åben forbindelse til køkken og spisestue og udgør på den måde ét stort rum, hvor hele familien kan samles om aftenen omkring fælles madlavning eller brætspil. Desuden er sommerhuset indrettet med en alkove, hvor I kan trække jer tilbage med en god bog i hånden og nyde følelsen af ferie og afslapning.   

Ekstra velvære i sommerhusets spabad og sauna

Sommerhuset har tre gode soveværelser, samt to badeværelser. Her er det store badeværelse med gulvvarme og indrettet med både spabad og sauna. Efter en god gåtur findes der intet bedre end at skrue op for afslapningen ved at hoppe i spabadet eller få varmen ved at gå i saunaen. Uanset hvad I vælger, vil I helt sikkert få glæde af begge dele.

Ugeneret naturgrund og overdækket terrasse

Dette sommerhus ligger totalt ugenert på en dejlig naturgrund omgivet af træer. Derfor kan I roligt slappe af i haven uden forstyrrelser fra naboerne. Sommerhuset har yderligere hele to terrasser, en delvis overdækket sydvendt terrasse samt mindre østvendt terrasse. Disse er selvfølgelig udstyret med diverse havemøbler og en grill, som kan benyttes til at tilberede et lækkert aftensmadsmåltid. Alt i alt er er dette luksussommerhus med til at sætte rammerne for en dejlig og afslappende ferie i Søndervig.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2013 / 2009

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Øvrige:

Fiberbredband, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...