Kvalitetssommerhus i Søndervig kun 200 meter fra standen

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 58, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1174
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus

Dette sommerhus er beliggende lige efter første klitrække og har derfor en helt unik placering blot 200 meter fra stranden. Sommerhuset har plads til fire personer og én hund, og er således perfekt til den lille familie, som ønsker en dejlig ferie i Søndervig. Derudover er sommerhuset placeret i rolige og børnevenlige omgivelser med en dejlig stor have, hvor børnene frit kan lege. Yderligere har sommerhuset både en skøn overdækket terrasse, hvor I er sikret mod vinden, samt en forhøjet træterrasse med en helt fantastisk udsigt.

Charmerende sommerhus som sikrer gode ferieoplevelser

Her er sommerhuset, som indeholder alt, hvad I har brug for. Sommerhuset er bygget i lækre kvalitetsmaterialer, og grundet sommerhuset charmerende indretning og den gode placering, er sommerhuset med til at sætte prikken over i’et på de gode ferieoplevelser.

Den lyse, hyggelige nedsunket opholdsstue med opvarmet flisegulv er udstyret med brændeovn, hvor hele familien kan samles efter dagens oplevelser og nyde hinandens selskab. Her sørger de store vinduespartier for et dejligt lysindfald, og sikrer ikke mindst en god udsigt til de naturskønne omgivelser. Opholdsstuen er kombineret med køkkenet, hvor der kan laves lækkert mad. Derudover har sommerhuset to gode soveværelser med dobbeltseng, samt et badeværelse med gulvvarme.

Udendørs stenovn og to alsidige terrasser

Sommerhuset har to alsidige terrasser, så der er noget for enhver smag, uanset om I er til læ og skygge eller sol og udsigt. Den ene terrasse er både overdækket og afskærmet fra vinden, så her kan I altid finde en hyggekrog, hvor I kan læne jer tilbage med en god bog i hånden. Den anden terrasse er en forhøjet træterrasse med fantastisk udsigt til den smukke vestjyske natur.

Derudover har sommerhuset en kæmpe have, hvor der er plads til boldspil og leg, og for de mindste er der et gyngestativ. Sommerhuset har også en udendørs stenovn, hvor I kan få madoplevelser ud over det sædvanlige. Her kan I f.eks. kokkerere lækre pizzaer til hele familien, og når festmåltidet er indtaget, kan I bruge den som en udendørs pejs. 

Fantastisk beliggenhed kun 200 meter fra stranden

Udover alle de ovennævnte skønne kvaliteter befinder sommerhuset sig både nær strand og Søndervig centrum. Sommerhuset ligger totalt ugenert for enden af blind vej, omgivet af høje træer, så I er sikret en ferie uden de store forstyrrelser. Derudover har I også kun 400 meter til indkøb.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:83 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2015 / 1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, barneseng, varmepumpe, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...