Charmerende sommerhus i Søndervig med spabad renoveret i 2021.

3.5
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 18, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1167
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Her er et sommerhus, hvor der ikke er tvivl om, at der er blevet lagt vægt på hygge og afslapning. Sommerhuset har plads til 6 personer og har et lækkert spabad, som I frit kan benytte. Derudover befinder sommerhuset sig på en stille sidevej, og stranden er ikke længere end en 10 minutters gåtur væk. Yderligere indbyder dette lyse og charmerende sommerhus til gode oplevelser med familien. 

Indbydende omgivelser og hyggelig stemning

Føl jer rigtigt godt til rette i dette dejlige sommerhus i Søndervig, hvor I straks vil blive budt velkommen af de lyse og indbydende omgivelser. De hvide vægge og lofter bidrager til lyse omgivelser og sammen med brændeovnen, som er placeret i stuen, skabes der den helt rigtige sommerhusstemning. Denne hyggelige stemning spreder sig til alle sommerhusets rum.
 
Køkken, spisestue og stuen ligger i åben forbindelse med hinanden, så her kan I rigtigt nyde hinandens nærvær. Køkkenet er lyst og velholdt, og der er derfor lagt op til kokkerering af diverse lækre måltider. Det store gulv-til-loft vinduesparti i stuen giver yderligere et flot lysindfald, og I kan derfor nyde de naturskønne omgivelser direkte fra sofaen.

Sommerhus med spabad indbyder til velvære

Sommerhuset er indrettet med tre gode soveværelser og et flot lyst badeværelse. Badeværelset har både gulvvarme og et indbygget spabad, hvor I rigtig kan mærke følelsen af velvære. Dertil har sommerhuset en varmepumpe, så I kan undgår de alt for høje elregninger. 

Dejlig naturgrund og en ugeneret beliggenhed

Sommerhuset er beliggende på adressen Hjelmevej 18 og befinder sig på en stor dejlig naturgrund. Her kan I uforstyrret slappe af på sommerhuset sydvendte terrasse og nyde det gode vejr. Terrassen er delvist overdækket, så I kan sagtens spise jeres frokost udenfor, uden at maden bliver varmet op af solen.
 
Til sommerhuset følger der både diverse havemøbler og en grill med, så I kan også grille et lækkert aftensmadsmåltid, mens I nyder udsigten til den vestjyske natur. Derudover ligger sommerhuset kun 950 meter fra den nærmeste strand, hvis et dyp i vandet hurtigt frister.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1167

D.
sagde , Holstebro

Dejligt rent og hyggelig hus.det er 5 gang jeg har boet i huset og kommer tilbage til september.Huset ligger i fredelige og hyggelige omgivelser.fin

D.
sagde , Danmark

Dejlig ren og pæn

D.
sagde , Danmark

Dejlig hus godt indrettet kommer gerne igenSoverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2021 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, varmepumpe, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...