Lækker ferielejlighed kun 300 meter fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Badevej 19B 1.2, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1087
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
175 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Midt i den livlige ferieby Søndervig ligger denne lækre ferielejlighed, der står klar til at byde 5 personer ind til en dejlig ferie ved Vesterhavet. Ferielejligheden har en beliggenhed uden lige, der ligger blot 300 meter fra stranden og 175 meter fra nærmeste indkøb. Jeres hund er selvfølgelig også velkommen.

Moderne og indbydende indretning

I ferielejligheden på Badevej 19B 1.2 i Søndervig vil I føle jer hjemme, allerede når I tager første skridt ind i ferielejligheden. Her vil I straks blive mødt af en flot, moderne indretning, som I straks vil føle jer godt tilpas og hjemme i.

Den moderne stil er gennemgående i hele ferielejligheden, og den bliver komplimenteret på bedste vis af det dejlige lysindfald fra ferielejlighedens mange vinduer. Tilsammen skaber det en fantastisk atmosfære for jer at holde ferie i.

Opholdsstuen vil uden tvivl være det rum, I kommer til at tilbringe allerflest hyggelige feriestunder i. Vær sammen om madlavningen eller sæt jer til rette i stuen med en god film i tv’et. Når øjenlågene bliver tunge, står 3 soveværelser klar til, at I kan få jeres skønhedssøvn.

Ferielejligheden har et lækkert badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Gulvvarmen kan I også nyde godt af i både stuen og på soveværelserne. Så er der altså ikke nogen, der kommer til at fryse tæerne på jeres ferie i Søndervig.

Skøn, afskærmet altan

Når solen titter frem, er det med at nyde dens varme stråler. Dét kan I gøre på den skønne, afskærmede altan, I kan træde ud på fra opholdsstuen. Her kan I finde jer til rette i havemøblerne og lade solen bage og ferieroen sænke sig.

De lune aftener skal selvfølgelig også tilbringes på altanen. Her har I en gasgrill til rådighed, hvor I kan trylle en lækker grillmiddag med alt, det indebærer, frem, som I kan nyde med kolde drikkevarer og godt selskab.

Central beliggenhed i Søndervig – tæt på Vesterhavet

Ferielejligheden ligger centralt i feriebyen Søndervig. I har ikke langt til de mange attraktioner og aktiviteter, som byen byder på. Det gælder blandt andet golfbaner, aktivitetscenter, hyggelige og spændende butikker, gode restauranter og legepladser. I Søndervig er der noget for alle aldre.

Fra sommerhuset har I kun 300 meter til stranden og det fantastiske Vesterhav, der bare skal besøges, uanset hvornår I holder ferie i Søndervig. For de af jer, der er ægte vandhunde, er en frisk dukkert i Vesterhavets blå bølger fantastisk; og for de andre af jer er en gåtur langs stranden ren terapi for sjælen.  

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1087

D.
sagde , Støvring

SUPER dejlig og hyggelig lejlighedSuper lækker lejlighed, fin indretning og så var der alt vi havde brug for.

D.
sagde , Brædstrup

Det var en rigtig dejlig feriebolig godt indrette ikke slidt nem at rengøre, vi kommer helt sikkert igen til denne feriebolig.

D.
sagde , Danmark

Super lækker lejlighed.
Fantastisk beliggenhed.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 935
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, Gasgrill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...