Moderne poolhus med udesauna, udespa og aktivitetsrum

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Sand Holms Vej 9, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1049
10 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Max 15
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus

Der er ikke noget, som sommerhuset på Sand Holms Vej 9 i Søndervig, ikke har. En stor swimmingpool, en udesauna, et udespa og et aktivitetsrum med billardbord – der er ikke et øje tørt. Med plads til 10 personer og 2 hunde kan hele familien eller den store vennegruppe nyde en fantastisk ferie fyldt med afslapning, sjov og hygge ved Vesterhavet i dette nybyggede (2021) sommerhus i Søndervig.

Underholdning i fokus – pool, udespa, udendørs sauna og aktivitetsrum

I vil på intet tidspunkt komme til at kede jer i sommerhuset på Sand Holms Vej 9, der har noget til enhver smag. Til de af jer, som vil være aktive, så er den 15 kvadratmeter store swimmingpool det helt oplagte sted at være, hvor I kan plaske rundt og lege i timevis.

Til de, der hellere vil slappe af, kan I smutte en tur udenfor og sætte jer til rette i det udendørs spabad, der står på terrassen. Efterfølgende kan I slutte af med en tur i den udendørs sauna.

Endnu et højdepunkt i sommerhuset er det fede aktivitetsrum med billard og bordtennisbord. Her er der garanti for masser af underholdning omkring billardbordet, hvor I helt sikkert vil tilbringe mange sjove timer sammen. Og hvorfor ikke arrangere en aften med billardturnering, lækre snacks og kolde drikkevarer?

Masser af plads og komfortable møbler

Sommerhuset, der er bygget i 2021, har en god indretning med masser af plads. Feriens 10 gæster kan fordele sig på 4 soveværelser og 1 hems – et sikkert hit hos feriens yngste gæster. Derudover har sommerhuset 2 badeværelser med gulvvarme.

Det helt store samlingspunkt i sommerhuset er opholdsstuen, hvorfra der er åbent til køkkenet. Her kan I samles og planlægge den næste feriedag eller nyde en rolig stund i sofaen foran brændeovnen, der med garanti fuldender den gode feriestemning.

I hele sommerhuset vil I få glæde af moderne og komfortable møbler, som I helt sikkert vil føle jer godt tilpas i. Sommerhuset har desuden masser af vinduer, der både lukker meget lys ind og giver et kig ud til Søndervigs smukke natur.

Børnevenlige faciliteter –kun 350 meter til stranden

Sommerhusets udendørsareal er også helt fantastisk. På den skønne store terrasse kan I slappe af i havemøbler og liggestole.

Mens I finder grillen frem og forbereder aftensmaden, der kan nydes på terrassen, har børnene mulighed for at lege i sandkassen eller få et sus i maven på gyngen.

Med kun 350 meter til stranden har sommerhuset en upåklagelig beliggenhed. En gåtur på få minutter leder jer til de høje klitter, kilometerlange sandstrande og ikke mindst Vesterhavet – et must-see på en ferie i Søndervig.

Når I skal handle ind, kan I gøre det i supermarkedet i Søndervig. Der finder I alt, I har brug for på ferien. Desuden kan I besøge en masse spændende butikker og gode spisesteder i Søndervig.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 1.742
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, Billard, Bordtennis, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, El-Stik (biler), Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...