Femstjernet ferielejlighed i gåafstand til hav og centrum i Søndervig

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 38B, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1035
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Sætter I pris på en alsidig og aktiv ferie, hvor alt, I har brug for, ligger få minutters gang fra jeres feriematrikel? Så er denne moderne ferielejlighed i Søndervig bestemt værd at se nærmere på. Her får I nemlig en fantastisk beliggenhed kun 300 meter fra Vesterhavet og 450 meter fra centrum! Ferielejligheden rummer plads til 4 personer, og op til 3 hunde er tilladt.

Aktiv ferie i Søndervig – få minutters gang fra centrum, aktiviteter og Vesterhavet

Denne femstjernede ferielejlighed er et oplagt valg til jer, der drømmer om en ferie med masser af aktiviteter inden for kort rækkevidde. Med ferieadresse på Lodbergsvej 38 B kommer I til at bo kun få minutters gang fra hjertet af Søndervig, der er hjemsted for spændende forretninger, spisesteder, iscaféer og et lokalt bageri, hvor I hver dag kan hente friskt brød til morgenkaffen.

I får desuden aktivitetscentret Beach Bowl til nabo, hvor man for kun kr. 150,- pr. uge, kan få fri adgang til bowling, adventure golf, fitness, padel og tennis. De yngste feriegæster vil helt sikkert elske at få lov til at udforske det indendørs legeland.

Det brusende Vesterhav ligger blot 300 meter væk og inviterer til lange spadsereture i den salte havluft – og måske en kølig dukkert til de friske? En ting er helt sikker; en tur til vandet er rent velvære for krop og sjæl, og ikke mindst et sikkert hit hos både børnene og hundene!

Moderne og tidløs indretning med praktiske faciliteter og lukket, overdækket terrasse

Med plads til op til 4 personer er ferielejligheden i Søndervig ideel til både den lille familie og en ferie for to, hvor der er rig mulighed for at være aktive og få en masse fede ferieoplevelser sammen. Ferielejligheden råder over 89 kvadratmeter, indrettet i et moderne og tidløst design, der sætter den helt rigtige atmosfære fra start.

Hele lejligheden – både opholdsrum, soveværelser og badeværelse – er udstyret med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne på de kølige morgener. Derudover er ferieboligen indrettet med alle praktiske nødvendigheder som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler samt en hurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse.

Fra opholdsrummet træder I ud på den lukkede og overdækkede terrasse, som især er praktisk, hvis I har hunde med på ferien – her kan de nyde den friske luft, uden I skal være bange for, at de går på opdagelse på egen hånd. Der står selvfølgelig gode havemøbler til rådighed, ligesom der er en praktisk gasgrill, så I hurtigt kan fyre op for et lækkert feriemåltid.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1035

D.
sagde , Danmark

Super lækkert hus og dejlige naboer

D.
sagde , Danmark

Rigtig dejlig ferielejlighed

D.
sagde , Danmark

Vi var meget tilfredse med ferie lejligheden. Lejligheden var smag fuldt indrettet der manglede ikke noget. Der var pænt rent overalt. Dejlig med en Gas gril.
Vi giver gerne ***** for lejligheden og kommer gerne igen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:89 / 3.628
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...