Ferie med stråtag og hund og gratis slutrengøring

5
4308
Jolanthavej 8A, Søndervig - Søg på husnr. i6983

Et lækkert sommerhus bygget i 2014 i gode materialer som mursten og stråtag på en skøn naturgrund i Søndervig. Huset er charmerende indrettet, der er gode terrasser, og så er beliggenheden helt unik; kun 400 m. fra Vesterhavet. Her er det tilladt at medbringe 2 hunde og der er gratis slutrengøring.

Flot hus med stråtag bygget i 2014 på naturgrund tæt på havet

Et rigtigt lækkert sommerhus til 6 personer beliggende på en skøn naturgrund i Søndervig. Huset er særdeles charmerende og smagfuldt indrettet og indeholder alle de moderne faciliteter, man forventer i et hus bygget i 2014. Der er gulvvarme i alle rum, og der er to badeværelser, hvoraf et har spa og sauna. Der er loft til kip i køkken og stue, hvilket giver en godrummelig fornemmelse.

Et godt område til gode traveture med børn og hund

Dette område er ikke særligt bebygget og naturgrundene er ekstra store i forhold til det øvrige Holmsland Klit. Der er gode stier i landskabet og til Vesterhavet, hvilket gør vandreture og cykelture med børn og hund til noget helt specielt. Her kan man komme ud i den friske luft, væk fra hverdagens stress og jag, og få tanket ny energi i krop og sjæl.

Skønt med gratis slutrengøring i dette sommerhus

En ægte ferie er en ferie, hvor man udelukkende skal tænke på afslapning, på at pleje sig selv og sine fritidsinteresser. Der er mange og gode muligheder for aktiviteter i området. Både Søndervig, Hvide Sande og Ringkøbing er alle et besøg værd, hvor fællesnævneren er hygge, charme, butikker og gode restauranter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 6.000
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...