Skønt bjælkehus til 8 personer, med havudsigt og 50 meter til stranden.

3.5
icon
icon
icon
icon

Frans Julius vej 49, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6821
8 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Ønsker I at bo direkte ved havet – og nyde udsigten til havet, samt være ugeneret på terrasserne, – så er dette hus her på Frans Julius Vej 49 i Søndervig helt klart et perfekt valg.

Dette skønne bjælkehus ligger for enden af vejen, i læ ved klitter – men med havudsigt. Der er egen nedgang til stranden, som kun ligger 50 meter fra huset.

Charmerende feriehus med lys og lækker indretning

Dette hyggelige bjælkehus er flot og lækkert indrettet, delvis renoveret med nyt køkken m.m. (2019) – alt sammen i afslappende skandinavisk stil. Huset ligger lidt højt – og fra det veludrustede køkken, kan man se Vesterhavet, som på alle årstider er interessant og fascinerende.

Fra spiseplads og stue har man et fantastisk view over klitlandskabet igennem de store glaspartier mod syd, som også lader solen og lyset fylde opholdsrummet. Fra sofaen kan man, på en kold dag, nyde varmen og den knitrende ild fra brændeovnen, måske med en god bog og en kop kaffe.

Der er 2 soverum i huset, alle med dobbeltsenge (140*200) og der er 2 soverum til det tilstødende anneks – også begge med dobbeltsenge (140*200). I annekset findes desuden badeværelse og en lille hyggelig TV-stue.

Huset er perfekt til den store familie – eller for 2 familier, der gerne vil holde ferie sammen. Familiens hund er også velkommen her.

Nyd solnedgangen, havets brusen og salte duft

Rundt om huset her på Frans Julius Vej 49 i Søndervig er der på de tre sider træterrasser. Her kan man altid finde sol og pga. af de omkringliggende klitter er her også læ, – og man kan være helt ugeneret her. På de sydvest-vendte terrasser er der rig mulighed for at nyde solens stråler i liggestolene, alt imens børnene leger i sandkassen.

Den ultimative nydelse må være en skøn grill middag på terrassen, mens man nyder solnedgangen mellem klittoppene – måske med et godt glas rosé – og med Vesterhavets brusen og salte duft i baggrunden. Afslutningen på en god dag kan være en hurtig spadseretur langs stranden, som kun ligger 50 meter fra huset.  

Søndervig by ligger kun ca. 3 km fra huset – og her finder du masser af gode shoppingsmuligheder, hyggelige restauranter og is-cafeer.

Den gamle købstad, Ringkøbing ligger kun 10 km væk – og er altid et besøg værd. Byen er en af Danmarks ældste og meget charmerende med sine gamle huse, brostenstensbelagte gader og havnemiljøet ved fjorden.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6821

D.
sagde , Kgs. Lyngby

Beliggenhed er perfekt og meget ugenert. Kort til vandet og flotte solnedgange m.v.
Huset har en god og funktionel indretning. Fint at der er en varmepumpe til billig opvarmning (afkøling om sommeren).Soverum:4
Bolig-/Grundareal:94 / 27.280
Renoveret / Byggeår:2019 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...