5-stjernet ferielejlighed med balkon og central beliggenhed

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 38 D1.10, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6819
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Hold ferie med udsigt i denne flotte og moderne ferielejlighed med balkon. Denne flotte 5-stjernede ferielejlighed i Søndervig fra 2020 står klar til en vellykket ferie med den lille familie eller et vennepar, og du må også gerne medbringe hunden. Her bor du bekvemt med moderne faciliteter, god udsigt og korte gåafstande til både strand, indkøb og spisesteder.

Moderne lejlighed til 4 personer og 1 hund

Dit ”sommerhus” kan sagtens flyttes op på 1. sal. Her på Lodbergsvej 38 i lejlighed 10 bor du på samme tid privat og centralt. Fra den store balkon har du en fantastisk udsigt over området og her er der plads til at tænde op i grillen og nyde aftensmaden i læ af balustraden til lyden af havets brusen bag klitterne.

Lejligheden er 87 m2 stor og smukt og moderne indrettet med 2 soverum, bad og et åbent køkken til stuen. Det moderne køkken er naturligvis indrettet med opvaskemaskine og du har gulvvarme på badeværelset.

Hav, strand, kultur og masser af spændende aktiviteter

Stranden ligger blot 300 meter fra lejligheden, så du kan begynde dagen med en tur til havet med hunden. På hjemturen kan du købe morgenbrød ved håndværksbageren på Lodbergsvej, som I kan nyde på balkonen sammen med en frisk kande kaffe.

Søndervigs centrum ligger få hundrede meter fra ferielejligheden, så I kan roligt lade bilen stå hele ferien, mens I nyder godt af badebyens udbud af caféer, spisesteder, indkøbsmuligheder og oplevelser.

Mor jer fx med sjove aktiviteter hos Beach Bowl; segway, bowling og legeland. I kan også besøge den årlige sandskulpturfestival, hvor verdenskendte kunstnere skaber fantastiske værker af sand.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6819

D.
sagde , Danmark

Vi har allerede anbefalet sted og område til andre.

D.
sagde , Danmark

Super lækker ny ferielejlighed med alt hvad vi havde brug for, skøn beliggenhed og nemt for vores større børn at rende ned til lidt liv og glade dage Down town Søndervig

D.
sagde , Odense

Vi synes ferielejligheden var fantastisk, alt var vare tiptop,
vores gæster var også imponerede.
Desværre var der en del støj fra Lalandia byggeriet, men det kan I jo ikke ændre på.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:87 / 3.628
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...