Femstjernet feriehus med sauna og fed terrasse kun 300m fra havet

5
4998
Hafavej 32 , Søndervig - Søg på husnr. i6646

Dette flotte feriehus i Søndervig er et oplagt valg til en lækker familieferie ved vestkysten. Med kun 300 meter til havet, et nyanlagt udeareal med en skøn, alsidig terrasse og en stilfuld indretning med brændeovn og sauna bliver alle feriedrømmene opfyldt her. Og en ekstra detalje: Hunden er også hjerteligt velkommen!

Moderne og åben indretning med sauna og brændeovn

Feriehuset på Hafavej 32 er først opført i 2019, og indretningsstilen er moderne og veludtænkt hele vejen igennem. Store vinduer inviterer solens lys indenfor, højt til loftet og lyse farver åbner rummene op og får de 120 kvadratmeter til at fremstå endnu større.

Huset rummer plads til 8 personer fordelt på 4 gode soverum. Der er 2 badeværelser, og gode praktiske faciliteter som vaskemaskine og tørretumbler, opvaskemaskine og gode køkkenredskaber og ikke mindst en hurtig og stabil internetforbindelse.

Der er også mulighed for at nyde lidt ekstra wellness i huset. Ud over den hyggelige, knitrende brændeovn får I nemlig jeres helt egen sauna. Tank nye kræfter efter en oplevelsesrig feriedag eller få varmen efter en gåtur langs vandet i den friske havluft.

Rummeligt udeareal og skøn beliggenhed tæt på hav og by

I får ikke kun et lækkert indre, men også et rummeligt og lukket udeareal, hvor børnene og hunden kan lege. Derudover får I en fed og alsidig terrasse med både en afskærmet og overdækket del, så I har god ly og læ. Der står også et gyngestativ og en sandkasse til de mindste feriegæster. OBS: terrassen er ikke lukket, men det er haven, så I kan lade hunde og børn rende frit omkring.

Feriehuset har en rigtig skøn beliggenhed tæt på Søndervigs centrum og kun 300 meter fra Vesterhavet. I har altså alle attraktioner inden for gåafstand, hvad end I har lyst til at opleve den rige natur eller den hyggelige ferieby.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:115 / 1.200
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...