En charmerende og rummelig feriebolig med brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 10, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6507

Ældre og særdeles charmerende og rummelig feriebolig tæt på Søndervig. Den indrettet med 2 lejligheder og har derfor 2 køkkener, 2 badeværelser og brændeovn begge steder. Den er særlig anvendelig for en stor familier eller til 2 mindre familier, som gerne vil bo for sig selv, men tæt på hinanden.

Charmerende og rummelig feriebolig i gammel klitgårdstil

Her er muligheden for at bo tæt på Søndervig centrum i en ældre og rigtig charmerende feriebolig, der er bygget i den gamle klitgårdstil. Her er der god plads og det er en unik feriebolig, hvor der er normal loftshøjde inde i boligen, så det kun er hoveddørene, der pga. byggestilen er lave. Ejendommen er blevet løbende renoveret, så køkkenerne og badeværelserne lever op til nutidens krav, ligesom der naturligvis er gratis internet og flere fladskærms-tv. Det er også tilladt at medbringe jeres hund.

Huset er udstyret med to energisparende varmepumper, som både sørger for en god og stabil rumtemperatur, men samtidig også holder jeres forbrugsafregning nede.

Fantastisk med hyggesnak og kaffe foran en brændeovn

Vesterhavet

er kun ca. 10 minutters gang fra huset, og hvad er bedre end en dejlig kop kaffe eller en kop varm kakao foran brændeovnen – dette er ægte ferie. Ønsker man at spise på en af Søndervigs mange restauranter, så er byen ca. 15 minutters gang fra huset. Har man børn med, er husets spa helt sikkert et hit, hvor de fleste voksne nok foretrækker husets sauna. Mod vest er der en delvist afskærmet terrasse, og lige vest for denne er der en stor græsplæne – perfekt til boldspil.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:140 / 3.919
Renoveret / Byggeår:2006 / 1877

Køkken:

Køleskab, fryser (20 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...