Charmerende træhus med fantastisk strandnær beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 237, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6425

Midt i klitlandskabet, kun 100 meter fra stranden ligger denne charmerende sag af et feriehus. Her får I et super hyggeligt hjem med en fantastisk beliggenhed – ikke kun strandnær, men også blot 350 meter fra Søndervigs centrum.

Kærlig indretning og knitrende brændeovn

På træhusets stueetage finder I ud over badet og et lille værelse også stue- og spiseafdelingen, som begge er forbundet med det åbne, veludstyrede køkken. Det stråtækte feriehjem er i den grad indrettet med kærlighed, og den stemningsfyldte udsmykning vil straks få jer til at føle jer hjemme. Hvide vægge og lofter samt trægulv skaber en hyggelig atmosfære fra start af.

På de kolde dage kan I varme jer foran brændeovnen, mens I tager en runde kortspil ved spisebordet, og har I bare brug for at være jer selv og slappe af, er der masser af plads til at læne sig tilbage i sofaen og fordybe sig i en spændende bog med en friskbrygget kop kaffe ved siden af.

Den øvre etage råder over de to hyggelige soveværelser. Her kan I få en god nats søvn og tanke nye kræfter efter en lang og oplevelsesrig feriedag. Og en praktisk ting, hvis I rejser med små børn: Det 83 m² store ikke-ryger hus er udstyret med barneseng og barnestol.

Solgaranti på terrasserne og en beliggenhed i top

Feriehuset er omgivet af en stor, lukket terrasse. Her står komfortable havemøbler og liggestole klar, så I kan slappe af på en varm solskinsdag. På den åbne terrasse kan I flytte morgenmaden udenfor på en varm sommerdag – eller tilberede aftenens grillmåltid, mens børnene leger i sandkassen ved siden af.

Her på Lodbergsvej 237 får I en helt fantastisk beliggenhed, midt i klitlandskabet og kun 100 meter fra den skønne sandstrand – det brusende Vesterhav er kun et stenkast væk. Også Søndervigs sprudlende bymidte med supermarked, en stribe af forskellige forretninger, de berømte sandskulpturer og en masse små, hyggelige spisesteder ligger kun få minutters gang fra feriehuset!Soverum:2
Bolig-/Grundareal:83 / 1.372
Renoveret / Byggeår:2007 / 1923

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...