Central beliggenhed og udsigt til klitter

3.5
icon
icon
icon
icon

Badevej 20 A10, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6372
4 pers.
Antal personer
240 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

En hyggelig ferielejlighed med udsigt til klitter og en central beliggenhed i Søndervig. Der er kort afstand til Vesterhavet og du bor midt i byen, så alt er inden for gåafstand. Fra terrassen mod vest, som er delvist overdækket, er udsigten vidunderlig, og du kan både høre og dufte Vesterhavet.

En ferielejlighed i Søndervig med en flot udsigt til klitter mod vest

Her i denne ferielejlighed i hjertet af Søndervig kan et ægtepar eller en lille familie få en rigtig hyggelig og dejlig ferie. I gamle dage lå det berømte Badehotel Klitten på denne grund, og det har dannet inspiration for byggestilen til ferielejlighederne. Fra stuen og terrassen mod vest er udsigten over klitterne mod vest fantastisk og fra den østlige terrasse kan du nyde morgensolen. Der er to værelser, og der er desuden både spa og sauna.

Nyd den centrale beliggenhed og lad også bilen holde ferie

Der er masser af liv i det centrale Søndervig, men i lejligheden kan du samtidigt få ro. Lejligheden er i to plan med soveafdelingen nedenunder. Byens restauranter og butikker er beliggende få minutters gang fra lejligheden, så der er slet ikke behov for bilen, når du holder ferie her. Og når du har travet langs havet, er en tur i saunaen et hit og hverdagens stress og jag er hurtigt borte.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6372

D.
sagde , Danmark

Perfekt til pengene!

D.
sagde , Hjørring

Fin lejlighed, dog list slidt..trænger til en opgradering.. Ikke velegnet for gangbesværet pga de mange trapper. Dejligt med tereaaser både mod øst og vest. Savner lidt flere tv kanaler.Oplistet i: Områder
Soverum:2
Bolig-/Grundareal:92 / 120
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...