Renoveret sommerhus med unik beliggenhed midt i klitlandskabet

3.5
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 34, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6172

Idyllen er helt i top på Marehalmen 34. Det skønne lille sommerhus ligger bogstaveligt talt midt i det vestjyske klitlandskab, og beliggenheden er en sand drøm for de naturglade gæster. Bo helt uforstyrret i dette gennemrenoverede (2019) hus, der har en unik stil, der kombinerer det moderne og den klassiske sommerhushygge. Hunden er også velkommen her!

Gennemført indretning – moderne og klassisk

Sommerhuset i Søndervig oser af charme og ferieidyl med sin fantastiske beliggenhed og sit skønne indre, der i 2019 er blevet renoveret og har en super gennemført indretning, der skaber den perfekte balance mellem det moderne og den klassiske sommerhusstil. 

Med sine 71 kvadratmeter er der plads til op til 4 gæster på feriematriklen, og det er både et oplagt valg til den lille familie og til par, der gerne vil nyde en stille ferie i den vestjyske natur.

Den gennemførte stil med personligt præg er ført videre fra stuen til køkkenet, der ligger i åben forbindelse med hinanden og sammen danner husets hjerte; stedet, hvor samvær og kvalitetstid kan komme i centrum. Den knitrende brændeovn vil sørge for varme og god stemning på de kolde feriedage.

Fantastisk, ugeneret beliggenhed midt i klitlandskabet

Er I fan af det vestjyske klitlandskab, og elsker I ro og fred, finder I næppe et bedre sted at holde ferie end på Marehalmen. Beliggenheden er fuldstændig ugeneret, og høje klitbanker og små grantræer afskærmer terrassen, som er fyldt med små hyggekroge, hvor I kan sidde og nyde solen. Med til huset hører en lille udkigspost, som giver jer ekstra flot udsyn over området.

Terrassen har tilmed en overdækket del, hvor I både finder ly og læ stort set hele året rundt. Der er havemøbler, liggestole og en grill, så I kan få mest muligt ud af de skønne solskinsdage og spise middag under åben himmel i skæret af den gyldne aftensol.

På trods af den ugenerede beliggenhed bor I faktisk ret centralt, og Søndervigs centrum med indkøbsmuligheder, restauranter og iscaféer ligger kun 1000 meter væk. I Søndervig er der også en direkte strandopgang, hvor I uden besvær kan komme helt ned til vandkanten.

 Soverum:2
Bolig-/Grundareal:71 / 2.429
Renoveret / Byggeår:2019 / 1971

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Etagesenge

Øvrige:

Trægulv i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...