Flot og moderne feriehus med sauna og spabad

4
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 48, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0120

Helt ud til sidste klitrække finder du Marehalmen. Et skønt feriehusområde, der snor sig mellem træer, hede og klitter. Her finder du også dette skønne feriehus med plads til 6 personer. Huset er indrettet med fokus på kvalitet og komfort og har 3 gode soverum. Et ideelt hus for børnefamilien.

Hop en tur i spabadet eller saunaen og nyd varmen

Huset er utroligt lækkert indrettet med fokus på komfort og gode møbler. Køkken, spiserum og stue er samlet i ét, så du og familien kan være samlet og hygge jer over god mad, et spil eller måske en god bog. Huset har et dejligt, flot badeværelse med spabad og sauna, hvor du rigtig kan slappe af og komme ned i gear. Derudover er der et gæstetoilet, som er er et plus, hvis I er en stor familie. Begge badeværelser har selvfølgelig gulvvarme.

Mærk Vesterhavet

Huset ligger i et flot, uberørt naturområde. Turen fra huset og ned til vandet går gennem et flot klitlandskab; naturens eget værn mod det brusende Vesterhav. Uanset årstid er området noget helt særligt. Det er perfekt til lange gåture, hygge på terrassen eller cykelture på naturstierne. Er du til shopping, hæsblæsende aktiviteter eller god mad, så byder de omkringliggende byer Søndervig, Hvide Sande og Ringkøbing på mange muligheder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 2.361
Renoveret / Byggeår:2015 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...