Dejligt sommerhus i charmerende badeby ved Vestkysten

3.5
icon
icon
icon
icon

Sletten 24, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0047

Dette dejlige og klassiske sommerhus har en skøn beliggenhed midt i hjertet af badebyen Søndervig. Det velholdte sommerhus fremstår lyst og venligt overalt og er det perfekte valg til en lille børnefamilie eller en gruppe venner, der ønsker at bo centralt og med gå-afstand til vandet og stranden.

Feriehus ved Vestkysten med hjerterum

De lyse trævægge og -lofter i kombination med en stilren og moderne indretning skaber en dejlig atmosfære i huset. Huset har to lyse soverum med dobbeltseng og passer derfor godt til den lille børnefamilie eller to par, der er på ferie sammen.

Uderum med plads til hyggelige sammenkomster

Huset har en god, afskærmet terrasse med havemøbler, liggestole og grill. Det skønne uderum danner en dejlig ramme om hyggelige grillaftener på lune sommeraftener.

Afslappet badeby ved Vestkysten

Huset har en central beliggenhed midt i det pulserende Søndervig. Søndervig er en populær badeby, som hvert år gæstes af mange turister. Byen byder på mange, spændende aktiviteter for store og små. I kan også tage på tur til den dejlige fiskerby Hvide Sande, som ligger godt 10 minutters kørsel fra byen. Byen, der ligger mellem fjord og hav, har en stor fiskerhavn, mange spændede butikker og gode restauranter.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:57 / 237
Renoveret / Byggeår:2010 / 1998

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...