Dejligt feriehus bare 100 meter fra Vesterhavet

3.5
2803
Nordsøvej 346, Søndervig - Søg på husnr. i0032

Dette hyggelige feriehus på Nordsøvej ved Søndervig har en rigtig dejlig beliggenhed bare 100 meter fra det brusende Vesterhav. Det er et ægte feriehus uden større luksus, og det er perfekt til ægteparret eller børnefamilien, der ønsker et lille pusterum fra hverdagen.

Hyggelig indretning skaber en perfekt feriestemning mellem fjord og Vesterhav

Huset er opført i en klassisk stil både inde og ude. Loftet går højt til kip, hvilket giver dig en følelse af luft og rum i det bare 55 m2 store hus. De synlige loftsbjælker og den landige indretning giver desuden huset en klassisk og hyggelig stemning, som passer perfekt til en ferie ved vandet.

Skønt feriehus til hygge og samvær

Huset egner sig til ægteparret, der rejser alene eller den lille børnfamilie, der ønsker en praktisk og hyggelig indretning og masser af muligheder i de omkringliggende områder. Der er et soverum i selve feriehuset og et lille anneks med sovepladser.

Små naturstier fører dig direkte fra huset og ned til Vesterhavets brusende bølger. Gå på opdagelse på stranden og det hvide sand, der strækker sig så langt øjet rækker. Eller tag turen til Søndervig – en moderne badeby med historie.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:55 / 5.229
Renoveret / Byggeår:2004 / 1927

Køkken:

Køleskab, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Vaskemaskine, varmepumpe, havemøbler, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...