Moderne poolhus med spa, sauna, volleyball og 2 hunde tilladt

4
4994
Milevej 24, Klegod - Søg på husnr. H5471

På Milevej 24 kan I holde badeferie året rundt i dette flotte poolsommerhus. Med en moderne indretning og masser af plads til brede sig ud på er rammerne sat for en storstilet familieferie med underholdningen i top; med både swimmingpool, sauna, spabad, airhockey og egen volleyballbane! Hundene må også medbringes her.

Smagfuldt og moderne feriehus med fede highlights

Det stråtækte feriehus i Klegod er smagfuldt og moderne indrettet med flotte møbler og masser af lys takket være de store vinduespartier og ovenlysvinduerne i spisestuen. Loftet er åbnet i kip, og opholdsrummet forbinder stue og køkken i ét.

De i alt 180 kvadratmeter er spækket med fede highlights og underholdning for store og små. I poolrummet har I adgang til både swimmingpool og spabad, det ene af to badeværelser er udstyret med egen sauna, og i huset står desuden et airhockeybord, så I kan udfordre hinanden på kryds og tværs.

Huset er udstyret med 4 soverum (UDEN TV) og de sidste sovepladser finder I på hemsen her er dog både tv og PS – konsol. Der er både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i huset, og de huslige pligter kan hurtigt overstås.

Stort udeareal, volleyballbane og kort vej til havet

Med til grunden hører en stor græsplæne og en åben terrasse, hvorfra I kan nyde de varme solskinsdage. Til glæde for de små er der sat et gyngestativ og en sandkasse op, så de ikke kommer til at kede sig, mens I slapper af i liggestolene.

Ikke nok med det – I får også jeres helt egen volleyballbane, hvor hele familien kan samles til et spil volleyball i solen. Et sikkert hit i de lune forårs- og sommermåneder!

Den skønne sandstrand ligger kun en lille gåtur væk, og få minutters kørsel bringer jer til Søndervigs livlige centrum, hvor der kan handles ind, købes softice og spises god mad.

*det er desværre ikke muligt at medbringe katte.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2009 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...