Indbydende, renoveret sommerhus til 6 personer tæt på Hvide Sande

3.5
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 35, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: GG1073
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette gennemrenoverede sommerhus i Nr. Lyngvig er et godt valg til jeres næste ferie på vestkysten. Her får I et velholdt sommerhus med masser af charme, en indretning med sans for hygge og detaljen, og ikke mindst en god beliggenhed tæt på både fjorden, havet, bålplads, Lyngvig Fyr og Hvide Sande.

Renoveret sommerhus med masser af charme og god opbevaringsplads

Det er nemt at se, at sommerhuset på Anker Eskildsens Vej 35 har fået en ordentlig kærlig hånd i 2021. Det gennemrenoverede feriehus fremstår virkelig velholdt, og indretningen oser af charme med lyse farver, naturmaterialer og fine, små detaljer, der lige tilfører en ekstra portion autentisk feriehygge.

Overalt er loftet åbent til kip, hvilket skaber en dejlig, luftig atmosfære. Sommerhusets 6 sovepladser er fordelt på tre soveværelser, alle med god opbevaringsplads, så I ikke skal bo i jeres kufferter og i stedet kan føle jer godt hjemme, når I holder ferie.

Indbydende alrum med brændeovn, stor hjørnesofa og udgang til terrasse

Feriehusets hjerte er der indbydende alrum, der kombinerer køkken, spiseafdeling og stue i ét samlet rum. Alrummet kommer med garanti til at danne ramme om en masse hyggelige ferieminder med fælles madlavning, sene spilaftener og afslappende eftermiddage i den store hjørnesofa, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

Fra alrummet er der udgang til den ene af sommerhusets to terrasser. Når solen kommer frem, er det oplagt at rykke ud på terrassen og nyde den friske luft med en god bog.

God beliggenhed i Nr. Lyngvig tæt på flere naturskønne destinationer

Med ferieadresse på Anker Eskildsens Vej får I en beliggenhed med masser af naturskønne udflugtsdestinationer lige i nærheden. I kommer til at bo i gåafstand til fjorden og den idylliske fjordhavn, Lyngvig Havn, hvor der også er shelters og bålplads.

Godt 1 kilometer mod vest har I en af vestkystens populære attraktioner Lyngvig Fyr, og ikke mindst den kilometerlange sandstrand. Fem minutters kørsel væk ligger desuden den hyggelige havneby Hvide Sande, hvor I kan klare dagens indkøb, skaffe nybagte rundstykker til morgenkaffen eller tage på osetur på havnen, hvor flere små fine forretninger ligger og venter på jer.

Det siger vores gæster om sommerhuset GG1073

D.
sagde , Holmegaard

Et dejligt lyst og velholdt sommerhus, hvor der er alt, man skal bruge.
Fin plads til 6 mennesker + evt. husdyr.Sommerhuset ligger dejligt ugeneret i skøn natur i kort gåafstand til lille havn, 20 min. gang til Lyngvig fyr og 25 min. gang ned til det skønne brusende Vesterhav.

D.
sagde , Danmark

Et rigtig dejligt hus som vi nu har haft lejet for 3. Gang.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.404
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...