Hyggeligt sommerhus med brændeovn midt i klitlandskabet

3
icon
icon
icon
1798
Fyrmarken 119, Nr. Lyngvig - Søg på husnr. G5713

Midt i det vestjyske klitlandskab står dette hyggelige sommerhus til 6 personer. I vil straks falde til i det lyse og åbne indre, der blandt andet er udstyret med en brændeovn og en opvaskemaskine. Rundt om huset går en stor terrasse med udsyn til den smukke natur, og der er hverken langt til havet, Lyngvig Fyr eller den nærmeste ferieby.

Klassisk sommerhusferie med brændeovn og opvaskemaskine

På Fyrmarken 119 er rammerne sat for en helt klassisk sommerhusferie i det vestjyske. Det velholdte træhus er lyst og venligt indrettet med varme farver, åbne rum og gode faciliteter, der både gør ferien hyggelig og enkel.

I den ene ende af huset er stue og køkkenalrum slået sammen til et stort fællesrum, hvor hele familien kan samles til afslapning og hygge. Det veludstyrede køkken har alt, hvad feriekokken har brug for, inklusiv opvaskemaskine, og brændeovnen spreder varme og god stemning hele året rundt.

Badeværelset er udstyret med gulvvarme, og der er tre gode soverum i huset. Derudover er sommerhuset udstyret med vaskemaskine og en hurtig internetforbindelse til fri afbenyttelse.

God plads på terrassen og spændende oplevelser i nærheden

En stor træterrasse omgiver huset, og her finder I god plads til at dase på de solrige dage. Terrassen er både afskærmet og delvist overdækket, så I får læ og ly til enhver tid, og I har samtidig udsigt til det smukke klitlandskab.

Ferieområdet byder på flere spændende attraktioner og oplevelser. I Lyngvig står det populære fyrtårn, hvor der er mulighed for at komme helt til tops og nyde den smukkeste panoramaudsigt over vestkysten. Lige ved siden af ligger stranden, som har noget nyt at byde på hele året rundt.

Den charmerende havneby Hvide Sande ligger blot en lille køretur fra huset, og her finder I både indkøbsmuligheder, lækre spisesteder og aktiviteter for store og små.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.202
Byggeår:1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 4 Etagesenge

Øvrige:

Vaskemaskine, klinker i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...