Stråtækt hus i oprindelig stil og med super beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon
Holmsland Klitvej 181, Nr. Lyngvig - Søg på husnr. G5312

Rigtigt charmerende stråtækt hus med en skøn og afsides beliggenhed i Nr. Lyngvig, mellem Søndervig og Hvide Sande. Huset er bygget i 1927 og har til trods for renoveringer i 2005 og 2010 beholdt sin oprindelige, hyggelige stil med lave lofter og døre, synlige bjælker og loft til kip.

Central men fuldstændig uforstyrret beliggenhed

Dette stråtækte feriehus ligger i Nr. Lyngvig med kort afstand til både Hvide Sande og Søndervig, som begge derfor kan nås og udforskes på cykel. Der er ingen direkte naboer til huset, og der findes nærmest ingen bebyggelse i husets umiddelbare omgivelser. Det betyder, at du kan være i fred og rigtig koble fra og slappe af.

Ældre byggeår, men stilfuldt og moderne indrettet

Et charmerende gammelt hus, som består af et hovedhus og et gæstehus. I hovedhuset finder fire personer sovepladser i to dobbeltsenge, og er der børn i rejsegruppen, kan det være, at de vil hygge sig med at sove på hemsen. Huset byder på alle moderne bekvemmeligheder såsom opvaskemaskine, vaskemaskine, brænderovn samt et stort badeværelse med gulvvarme og spabad til lidt selvforkælelse.

Gæstehus til svigerforældrene?

I det lille gæstehus befinder der sig endnu to sovepladser. Gæstehuset med eget badeværelse gør dette hus ideelt til vennepar eller til ferie med tre generationer. Her er der plads nok til alle, hvilket giver god feriestemning hele vejen igennem.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 4.793
Renoveret / Byggeår:2010 / 1927

Køkken:

Fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...