Bo i surf- og fiskerbyen Hvide Sande, kun 200 m fra Vesterhavet

2.5
icon
icon
icon
Søndergade 46, Hvide Sande - Søg på husnr. FF1074

Midt i Hvide Sande by finder I dette byhus på Søndergade 46, hvor I har muligheden for at opleve fiskerbyen ”indefra”.  Feriehuset ligger tæt på byens midte i den sydlige del, hvor I stadig mærker mærke autenticiteten og det barske liv, her var, når I går rundt i gaderne blandt de lidt ældre huse.

Godt byhus med 2 badeværelser

Med 140m2 er der god plads til de 5 personer, som må bo her. Huset er i 2 plan og de 3 soverum, samt det ene badeværelse, hvor der selvfølgelig gulvvarme, befinder sig i den høje kælder. Her finder I også en – næsten uundværlig vaskemaskine.

Husets naturlige samlingspunkt må være det store køkkenalrum med åbent ind til stuen – Her kan alle være en del af fællesskabet – både når der laves mad – eller hvis I ser en god film i sofahjørnet.

Panoramaudsigt over byen og klitterne fra verandaen

Fra køkkenet i stueetagen, er der udgang mod vest til verandaen, hvorfra der er et helt fantastisk view udover den gamle del af byen og klitterne.

Den hyggelige og lukkede have indbyder til leg og afslapning. Slut dagen af med et veltilberedt grillmåltid, som I nyder på verandaen, mens I sidder på 1. række til solnedgangen – en flot og afvekslende forestilling, som gentager sig hver eneste aften.

Hvide Sande – et mekka for vandsport

At bo her midt i Hvide Sande by giver en masse muligheder for vandsportsaktiviteter og fiskeri. Stå på molen sammen med mange andre, og fang selv aftensmaden, når sildestimerne kommer forbi.

Er I til surf og vandsport, er Ringkøbing Fjord, som kun befinder sig et par hundrede meter væk, det helt perfekte sted. Lige syd for byen finder I surfskolen, hvor I kan prøve kræfter med vinden og sejlene, når I surfer, kitesurfer – eller I kan prøve at stå på SUP board.

De helt øvede kan jo forsigtigt prøve kræfter med Vesterhavets bølger. En kabelbane i den nordlige ende af byen giver jer mulighed for at vise færdighederne på vandski.
 
 
 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:140 / 443
Byggeår:1941

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Vaskemaskine, barneseng, barnestol, trægulv og tæppe i stue, træ laminat og trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...