Bo i Laura og Isse’ vestjyske sommerdrøm, tæt ved havet

5
icon
icon
icon
icon
icon
Dakotavej 45b, Hvide Sande - Søg på husnr. FF1048

I den nordlige ende af Hvide Sande på Dakotavej 45B, finder I dette virkeligt spændende indrettede sommerhus. Huset er kendt fra TV2’ serien ”Sommerdrømme”, og Laura og Isse har her stået for størstedelen af indretningen.

Hold jeres ferie i et spændende sommerhus tæt på den autentiske fiskerby, Hvide Sande, og det altid fascinerende Vesterhav.

Spændende indretning med et afrikansk islæt

Overalt er der åbent op til kip, hvilket giver en dejlig fornemmelse af plads i det skønne sommerhus. Nyd fællesskabet i husets hjerte, det store opholdsrum med den flotte og veludrustede køkkenafdeling i den ene ende med en åben forbindelse til den hyggelige stueafdeling.

De store vinduespartier bringer naturen og solen helt ind i huset. Nyd hinandens selskab, mens I dyster i diverse familiespil ved spisebordet eller råhygger i alkoven med en god bog imens ilden knitrer i brændeovnen. Perfekt hygge efter en lang dag ved stranden i naturen.

Indretningen er flot og personlig – og bærer præg af Laura og Isse’ interesse for Afrika, kombineret med den lyse og åbne danske stil.

Slap af i Laura og Isse’ hygge-rum

Fra stuen er der åbent ind til et ekstra hyggerum. Her finder I en kæmpestor ”væg-til-væg” seng. Rummet er perfekt til hygge – både for børn og voksne. Her kan læses bøger, leges, laves huler og meget mere – ideelt for de mindste, der gerne vil lege selv – og alligevel i nærheden af andre.

Huset her på Dakotavej 45B i Hvide Sande by har plads til 4 personer, samt familiens hund. Sovepladserne er fordelt i to fine og praktisk indrettede værelser. Derudover er der masser af hyggekroge.

I det grønne badeværelse med de smukke gulvfliser finder I, udover skjult skabsplads, også vaskemaskine og tørretumbler bag skydelågerne.

Nyd solopgangen og udsigten over Hvide Sande

Denne skønne ”sommerdrøm” i udkanten af Hvide Sande og på kanten af en klit har en dejlig østvendt terrasse, hvor I kan nyde morgenkaffen, mens I nyder solopgangen over Ringkøbing fjord.

Udebruseren med de flotte fliser garanterer en kølig og skøn afskylning af sandet efter en lang dag ved stranden og en tur i det vilde Vesterhav.

Køb friskfangede fisk på havnen – eller fang dem selv – og lav en lækker grillmiddag, som I kan nyde på den sydvestvendte, lukkede og delvis overdækkede terrasse. At sidde her og nyde en god middag, mens I ser solen farve himmelen orangerød over klitterne og derefter stjernerne titte frem, er total afslapning og balsam for krop og sjæl.

Oplev Hvide Sande – fiskeribyen mellem hav og fjord

I bor her i udkanten af byen. Lige nedenfor bakken ligger Hvide Sande by med ca. et kvarters gang til havnen, som er byens hjerte. Her mærker I rigtigt pulsen i byen; I kan se fiskekutterne komme ind, opleve en fiskeriauktion eller bare nyde livet på havnen, evt. fra en cafe eller restaurant.

Det brusende Vesterhav ligger ca. 650 meter fra feriehuset – perfekt til en aftentur, hvis I har lyst til at opleve solnedgangen fra den brede sandstrand.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:98 / 844
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (61 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...