Feriehus med anneks til 14 pers. – i Hvide Sande by

3.5
icon
icon
icon
icon
Numitvej 9, Hvide Sande - Søg på husnr. FF1006

Lige nord for slusen i Hvide Sande, finder I dette 225 m2 store hus på Numitvej 9. Her er plads til 14 personer, fordelt på 10 soverum og med 3 badeværelser + gæstetoilet. Ideelt til storfamilien eller flere familier, der ønsker at holde ferie sammen med masser af hygge både inde og ude, hvor den store overdækkede gårdhave er er perfekt til udetid det meste af året.

Parker bilen, når I kommer til huset. I kan nå alt i Hvide Sande til fods, og Vesterhavet ligger også kun få minutters gang fra huset.

Hyggelig indretning med brændeovn og bluetooth

Centrum i huset er den store stue, hvor du kan nyde en god bog foran brændeovnen eller hygger jer med familiespil ved sofabordet – alt imens I lytter til jeres favoritmustik over bluetooth dockingstationen.

I hovedhuset finder I det store praktiske og velindrettede køkken, som er moderniseret i 2020. Her er masser af plads og det er udrustet med alt, hvad I har brug for under jeres ferie.

Størstedelen af værelserne befinder sig her i hovedhuset. I alt rummer hovedhus og anneks 10 soveværelser og 3 badeværelser samt et gæstetoilet. Annekset har iøvrigt også et lille køkken, hvor de morgenfriske kan nyde en kop kaffe uden at vække alle andre.

På Numitvej 9 er der selvfølgelig også vaskemaskine og tørretumbler, som måske især børnefamilier – eller lystfiskere vil sætte pris på.

Da huset er tilkoblet byens fjernvarme og er udstyret med en varmepumpe, kan omkostningerne i ferien holdes på et passende niveau.

Lukket have med overdækket terrasse og egen klit

Den store lukkede have indbyder til leg og boldspil for børn og voksne. Hvis I klatter op på klitten bagerst i haven, har I et flot view ud over hele området.

Nyd de skønne aftner på den overdækkede terrasse med en lækker grillmiddag – måske fisk, tilberedt på gasgrillen, mens I ser solen farve himlen orangerød og stjernerne komme frem.

Hvide Sande – byhygge og et mekka for lystfiskere og vandsport

Hvide Sande er efterhånden blevet et sandt mekka for lystfiskere, som står i store flokke på molen – og næsten alle fanger fisk. Lykkedes det ikke at fange fiskene selv, kan I ofte have held med at købe dem friskfangede, direkte ved de kuttere, der lægger til kaj.

Her findes også masser af muligheder for vandsportsaktiviteter, f.eks. ligger Hvide Sande svømmehal kun 100 meter væk. Besøg surfskolen i Årgab, forsøg jer med surfing eller standup paddle. Prøv også vandski på kabelbanen.

Eller bare nyd miljøet omkring havnen med butikker, caféer og restauranter. Her er noget for alle.Soverum:10
Bolig-/Grundareal:225 / 900
Renoveret / Byggeår:2020 / 1977

Køkken:

Køleskab, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, klinker og træ laminat i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...