Unik beliggenhed i Hvide Sande by kun 150 meter fra Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon
2128
Engvej 5, Hvide Sande - Søg på husnr. F4858

Fantastisk beliggenhed. Bo midt i det oprindelige Hvide Sande, mærk autenticiteten og nyd de lidt ældre huse her, som bærer præg af det barske liv, her var.

Når I lander ved feriehuset, kan I parkere bilen og i princippet lade den stå hele ferien. I kan nå alt til fods i Hvide Sande, og Vesterhavet ligger kun et stenkast væk. Lige netop her kan man rigtig mærke naturen, samtidigt med at man bor i byen.

Dejligt lyst og velindrettet hus til 5 personer

Dejligt hus med hyggelig og lys indretning – med plads til 5 personer, beliggende på her på Engvej 5 i Hvide Sande by og kun 150 meter fra det brusende Vesterhav.

Husets hjerte må være det lyse og godt indrettede opholdsrum med stue, køkken og spisestue i ét. Her fra den praktiske og velindrettede køkkenafdeling med bl.a. opvaskemaskine, kan man følge med i livet i stuen. Opholdsstuen er rigtig lys og hyggelig indrettet – og efter en lang tur langs stranden, kan man her slappe af og se til, mens andre tilbereder maden.

Der er 3 lyse soverum i huset, heraf er 2 værelser med dobbeltseng, og et værelse er med en enkeltseng.  

Det rummelige og velindrettede badeværelse er bl.a. med gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler, hvilket måske især småbørnsfamilier vil sætte pris på efter en lang dag med leg i naturen og ved vandet.

Dette dejlige byhus på Engvej 5 i Hvide Sande by er overalt charmerende og lyst indrettet i hyggelig skandinavisk stil, med bl.a. flot og praktisk trælaminat og klinker på gulvene.

Mærk havet – og byen på én og samme tid

Her i Hvide Sande er en hel speciel stemning. Det er noget særligt at bo i denne by, hvor det fascinerende – og til tider barske Vesterhav ligger lige i udkanten af byen.

Fra den sydvendte træterrasse er der rig mulighed for at nyde solens stråler og mærke den betagende natur på nærmeste hold.

Den ultimative nydelse og afslapning må være en hyggelig grillaften med et godt glas rosé på terrassen, med solnedgangen og havets brusen i baggrunden.

Hvide Sande by byder også på mange spændende opleveler – der er masser af shoppingmuligheder, cafér, hyggelige spisesteder – og man bør opleve en fiskeauktion i auktionshallen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 422
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat og med gulvarme i stue, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...