Sommerhus med panoramaudsigt kun et stenkast fra Vesterhavet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 299, Årgab

- Sommerhusnr.: EE1108

Bare 165 meter fra stranden ligger sommerhuset på Tingodden 299. Feriehuset er bygget i 2021 og ligger på en af de karakteristiske klitgrunde i Årgab. Det er perfekt til den lille familie eller vennepar, og hunden er også velkommen her. Desuden er der med el-ladestik til elbilen også tænkt på miljøet.

Flot køkkenalrum – moderne og stilren indretning

Sommerhuset kendetegner sig ved sin moderne og stilrene indretning. Fra entréen er der indgang til det dejlige køkkenalrum, hvor de flotte trælofter og gulvklinker, der går igennem hele ferieboligen, danner rammen for hyggeligt samvær. Det store vinduesparti til sydøstvendt terrasse giver et smukt lysindfald, og udsigten kan nydes såvel inde som ude. Den praktiske varmepumpe sørger for en behagelig temperatur året rundt.

Køkkenet er udstyret med induktionskomfur, der gør madlavningen til en leg. Opvaskemaskinen sørger for rent service til det næste måltid, mens I er på opdagelse i det smukke naturlandskab eller slapper af på terrassen.

Dejlige værelser og bad med gulvvarme

Også i de 2 værelser finder I de flotte lofter og klinkegulve. Fra begge værelser er der udgang til terrasse, så lige så snart I slår øjnene op, kan I forkæle sanserne med lyden af havets brusen og udsigt til klitter med rigt fugleliv.

I kan også nyde udsigten fra sommerhusets badeværelse med gulvvarme gennem panoramavinduet, og herfra har I også udgang til den skønne natur.

Panoramaudsigt fra ugeneret naturgrund og et stenkast til havet

Sommerhuset er placeret på en højtliggende naturgrund, hvor der fra den sydøstvendte terrasse er en fantastisk udsigt over klitlandskabet til Ringkøbing Fjord. Herfra kan I nyde de smukke solopgange til morgenkaffen og slappe af resten dag, hvis turen ikke går til Vesterhavet, der blot ligger et stenkast fra feriehuset. Skulle det være tiltrængt efter en dag ved stranden, er der også mulighed for et udendørs brusebad.

Årgab – et skønt ferieområde tæt på Hvide Sande

Årgab er et skønt ferieområde ved Vestkysten. Området ligger på den smalleste del af Holmsland Klit, så der er ikke langt til det unikke Vesterhav eller den mere stille Ringkøbing Fjord. Den hyggelige fiskerby Hvide Sande kan nås til fods langs stranden, hvis I ikke vælger at hoppe på cyklerne og benytte jer af det gennemførte stisystem.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:52 / 1.433
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, klinker i stue, klinker i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, El-Stik (biler).

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...