Bo i naturen – fantastisk lille feriehus med vildmarksbad og sauna

4
icon
icon
icon
icon
Tingodden 527, Årgab - Søg på husnr. E4581

Planlægger du ferien med din lille familie eller er du på udkig efter et dejligt hus bare til jer som par? Så tag et kig på dette pragteksemplar af et sommerhus på Tingodden 527 – nyrenoveret i 2020. Både ude og inde imponerer det: Vildmarksbad og sauna på terrassen og dertil en charmerende indretning og moderne faciliteter. Et godt indrettet hus – og helt perfekt til et dejligt ferieophold ved Vesterhavet.

Store træterrasser, vildmarksbad og udendørs sauna

Lige meget vejret – det er altid en hyggelig og sjov oplevelse at tænde op under vildmarksbadet eller den udendørs sauna. Er du superfrisk, så kan du først smutte de 300 meter ned for at dyppe dig i Vesterhavet og efterfølgende nyde badekarrets varme vand eller sætte dig i saunaen og nyde både varmen og stilheden. Det er ren luksus og balsam for sjælen.

Feriehusstemning med udsigt og hyggeskabende brændeovn

Feriehuset er blevet renoveret i 2020. Med nyt køkken, energivenlige varmepumpe og velvalgte lyse farver samt fine detaljer er det supernemt, at komme i feriestemning. Sommerhusets store panoramavinduer giver et dejligt lys og en skøn udsigt ud over klitlandskabet og den vajende marehalm, som hele tiden skifter farve, når vinden leget med det. På mørke aftenen er de bekvemme lænestole ved brændeovnen den perfekte plads til ugens kriminalroman.

Årgab – strand og fjord

Strand, klitter og fjordlandskab præger området ved Årgab. Perfekt til lange gåture på stranden eller I kan cykle til Hvide Sande, gå på shopping og spise frisk fisk på en af byens spisesteder. Skal der surfes eller dyrkes andre vandsportsarter er Tingodden 527 ligeledes en god adresse – beliggende lige ud til Ringkøbing Fjord.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:65 / 1.836
Renoveret / Byggeår:2020 / 1959

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Vildmarksbad, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, klinker i stue, klinker i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...