Sommerhus ved Vesterhavet til 5 personer og hund

3.5
icon
icon
icon
icon
Granvej 2, Årgab - Søg på husnr. E4537

På Granvej 2 i Årgab finder I dette hyggelige sommerhus. Huset ligger kun 250 meter fra stranden, og købmanden i Hvide Sande er også kun et kort stykke væk.

Nyd jeres ferie i dette skønne sommerhus ved Vesterhavet

I dette skønne sommerhus kan I med sikkerhed nyde en dejlig ferie med familien eller vennerne. Eftersom huset har plads til op til 5 personer, er det perfekt til en lille familie eller par, der gerne vil nyde ferien langt væk fra hverdagens stress.

Køkkenet egner sig godt til fælles madlavning, og efter middagen skal opvaskemaskinen nok overtage arbejdet for jer. Om aftenen kan I læne jer godt tilbage i sofaen eller samles rundt om bordet og spille et spil med børnene.

Huset er naturligvis udstyret med en ekstra hurtig og stabil, gratis internetforbindelse, så I kan surfe på nettet på samtlige enheder ad gangen.

Lukket terrasse – perfekt til småbørnsfamilier og hundeejere

Gennem stuen træder I ud på den lukkede terrasse, hvor I kan nyde solskinsvejret dagen lang. Der står også en grill klar til jer, så I kan få nogle hyggelige grillaftener med ægte feriestemning.

Eftersom terrassen er lukket, kan I også trygt lade børnene eller hunden lege frit, uden at skulle bekymre jer om, at de udforsker området på egen hånd.

Kort vej til stranden

Hvis I hellere vil nyde det gode vejr på stranden, befinder denne sig kun 250 meter fra huset. Her kan børnene og hunden boltre sig i sandet, mens I nyder udsigten og den flotte natur.

Stranden har altid noget nyt at tilbyde, lige meget årstid og vejr. På de blæsende årstider kan I lade dragen flyve eller betragte de mægtige bølger slå, og om sommeren kan I rigtig nyde godt af solen, mens I dypper tæerne i vandkanten.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:64 / 1.354
Renoveret / Byggeår:2017 / 1964

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...