Renoveret sommerhus med sauna nær stranden og Hvide Sande

3.5
icon
icon
icon
icon
2668
Karen Brands Vej 134, Årgab - Søg på husnr. E4490

På en skøn lyngklædt naturgrund i Årgab ligger dette flotte og gennemrenoverede (2019) sommerhus til 5 personer. Den lyse og venlige indretning er både moderne og har fokus på hyggen og omfatter også en sauna. Rundt om huset går en stor, lukket terrasse, og beliggenheden er fantastisk; både rolig, naturskøn og i gåafstand til stranden, surfpladsen og Hvide Sande. Hunden er også velkommen!

Imødekommende og rummeligt sommerhus med egen sauna

Sommerhuset på Karen Brands Vej 134 byder på 90 flotte kvadratmeter. Det er nemt at se, at hele huset i 2019 har gennemgået en renovering, og det nye interiør skaber en imødekommende og rummelig atmosfære med masser af lyse farver, højt til loftet og sans for detaljen.

Opholdsrummet med stue og køkkenalrum i ét er husets hjerte, og den klassiske brændeovn sørger for både varme og hyggelig feriestemning med sine knitrende flammer. De store vinduespartier inviterer det smukke klitlandskab indenfor og giver et skønt lysindfald.

Det store badeværelse er udstyret med gulvvarme, og herfra har I også adgang til husets sauna, som sørger for lidt ekstra wellness på ferien. Køkkenet er veludstyret med opvaskemaskine, stor skabsfryser og alt, hvad feriekokken ellers har brug for, og på badeværelset står husets kombi-vaskemaskine.

Stor træterrasse og fantastisk beliggenhed tæt på hav og by

Fra opholdsrummet er der udgang til en stor, dejlig træterrasse, som er blevet lagt i forbindelse med renoveringen i 2019. Her kan I følge solens gang hele dagen og nyde det gode vejr i havemøblerne og liggestolene. Om aftenen kan I tænde op i grillen og spise god mad i aftensolen, mens morgendagens planer bliver lagt.

Sommerhuset har en fantastisk beliggenhed i det attraktive ferieområde Årgab. Kun 250 meter skiller jer fra stranden og det brusende Vesterhav, og på den anden side ved fjorden ligger den populære surfplads, som også har en særdeles børnevenlig strand til glæde for den badeglade familie.

Der er cykelsti hele vejen til Hvide Sandes centrum, som blot ligger 2 km væk – en charmerende lille fiskerby med en helt unik atmosfære. Her kan I både shoppe, spise god mad og hente nybagte rundstykker hver morgen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2019 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...