Kvalitetshus med aktivitetsrum og lukket terrasse

5
icon
icon
icon
icon
icon
5408
Mettes Bjerg 12 C, Årgab - Søg på husnr. E4220

Et kvalitetshus i Årgab bygget i 2015 i første klitrække. Det har et godt aktivitetsrum udstyret med bl.a. airhockey og fladskærms-TV. Der er en skøn lukket terrasse, som også er delvist overdækket. Et perfekt hus, som er velegnet til familien med børn og hund – kun et stenkast fra Vesterhavet.

Et lækkert kvalitetshus i Årgab med aktivitetsrum og airhockey

I dette flotte og indbydende feriehus er alle mulighederne til stede for at få en skøn ferie. Huset er rummeligt, lyst og smagfuldt indrettet, og det er udstyret med alle de moderne faciliteter, man kan tænke sig. Der er praktiske gulve, ideelt hvis man har børn eller hund med, og de flotte vinduespartier giver et skønt indtryk af, hvor tæt man er på den vidunderlige natur og det smukke klitlandskab.

Alle vil nyde udelivet med en skøn lukket terrasse

Der er skønne terrasse omkring huset, heriblandt en delvist overdækket terrasse mod syd. Har man børn eller hund med, vil alle sætte pris på den lukkede terrasse. Vesterhavets brusen høres tydeligt fra terrassen og er sammen med duften fra havet med til at rense krop og sjæl for hverdagens stress og jag. For de mindre børn er der både et gyngestativ og en sandkasse. En tur på stranden er ægte ferie og velvære, havet er charmerende og fascinerende året rundt og skal bare opleves.

Mellem hav og fjord og tæt på hyggelige Hvide Sande

Årgab

er af gode grunde en af de mest attraktive destinationer på Holmsland Klit. Det er placeret med kort afstand til både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Hvide Sande er kun få minutter fra huset i bil, og her er der mange spændende butikker og restauranter. For lystfiskere er slusen populær, ikke kun i sildesæsonen om foråret, men hele året rundt. Tæt på feriehuset finder du et godt stisystem, som går fra Hvide Sande til Bjerregård i syd – det er perfekt til cyklister, motionister og dem, der bare gerne vil nyde en gårtur.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.366
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...