Dejligt stråtækt feriehus med spa og sauna, 250 m fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon
Tingodden 8, Årgab - Søg på husnr. E4213

Dette hyggelige stråtækte feriehus med både spa og sauna ligger på Tingodden 8 i Årgab og er med sine 128 m2, 2 badeværelser og 4 soveværelser perfekt for den store familie eller for to familier, der gerne vil holde ferie sammen.

Fra feriehuset er der fantastisk udsigt ud over sommerhusområdet og klitlandskabet – og kun 250 meter til det fascinerende Vesterhav.

Stort opholdsrum med hyggelig havestue og brændeovn

Husets hjerte er det store kombinerede stue og opholdsrum med køkkenafdeling. Det veludrustede køkken er praktisk indrettet med bl.a. mikroovn og opvaskemaskine.

Sofahjørnet indbyder til hygge og samvær med familien – måske med kortspil og varm kakao ved brændeovnen.

Den hyggelige havestue med de store vinduespartier inviterer naturen helt ind i stuen – her kan I sidde og nyde naturen eller en stille stund.

2 badeværelser, sauna og udebrus

Hele 2 badeværelser – med retro charme – gør det let at være mange sammen i huset. Det ene er med et badekar, som måske især børn vil elske. Fra det andet badeværelse er der indgang til saunaen. Ren afslapning og nydelse efter en lang dag i klitterne. Er man fuld af sand efter en skøn dag ved stranden, kan man benytte udebruseren.

Se solnedgangen og lyt til havets brusen

Nyd naturen og solens stråler på terrasserne rundt om huset. Slap af med en veltilberedt grillmiddag på den sydvendte og afskærmede terrasse, alt imens I ser solen gå ned over klitterne og farve himlen purpur orange – og lytter til havets brusen.

Området her i Årgab, på Tingodden syd for Hvide Sande, er roligt – og alligevel tæt på Hvide Sande by. En tur hertil kan f.eks. byde på fiskeriauktion, spændende butikker – og måske middag på en af byens gode restauranter.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.512
Renoveret / Byggeår:2006 / 1974

Køkken:

Køleskab, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...