Skønt feriehus på dejlig klitgrund tæt på havet

3
4298
Tingodden 487, Årgab - Søg på husnr. E4133

Den friske havluft og lyden af bølger er de første indtryk I får, når I ankommer til jeres feriehus på Tingodden 487. Huset har en skøn beliggenhed kun 100 meter fra havet, i det rolige Årgab. Her er det perfekte sted at få afstresset og nyde et par dejlige feriedage.

Vesterhavsduft og solskin på stor afskærmet terrasse

Her holder du ferie så tæt på havet, at du kan lægge dig til rette i liggestolen på den store afskærmede terrasse og bare nyde lyden af bølgerne. Når det er tid til en dukkert, er det bare at snuppe håndklædet og smutte over klitterne – nærmere kan man ikke komme. Om aftenen, når I har fået et dejligt grillmåltid på den vestvendte terrasse kan I lade dagen gå på hæld med et glas vin imens solen farver himlen i de smukkeste røde toner lige bag klitten.  

Lyst og hyggeligt hus med brændeovn

Tingodden 487 er et dejligt lyst men hyggeligt hus til 4 personer og hund. Fra de store stuevinduer har I en dejlig udsigt til klitterne. Især i den kolde årstid, når vestvinden suser om huset, er det hyggeligt at tænde op i brændeovnen og hygge sig med en god film eller en spændende krimi i de lyse super bekvemme stuemøbler. En luft-varmepumpe sørger her for at I kan spare på energien.

Mange oplevelser mellem hav og fjord

Om aftenen, når I har lavet mad I det dejlige lyse køkken, og sidder ved spisebordet, er det måske tid til at planlægge næste dags oplevelser. Her er masser af muligheder. Beliggende tæt på ferie og fiskerbyen Hvide Sande har I et større udvalg af spisesteder og butikker til at shoppe, – stå fx tidligt op og tag på fiskeauktion. Vi I være aktive, er mulighederne utallige, lige fra cykling, surfing, fiskeri til golf og meget mere. Også kulturelt er der en del at opleve i dette område, spændende museer fortæller om egnen og I bør ikke gå glip af Sandskulpturfestivalen i Søndervig. – Her er simpelthen noget for enhver smag.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 2.183
Renoveret / Byggeår:2011 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...