Et skønt feriehus til 6 personer

3
icon
icon
icon
2158
Vesterledvej 92, Haurvig - Søg på husnr. D3938

Her på Vesterledvej 92 i Haurvig, finder I dette dejlige feriehus med plads til 6 personer. Huset indeholder 3 soverum, hvor der i den ene er placeret en dobbeltseng, den anden to enkeltsenge og i den sidste er der en køjeseng. Her i huset er der selvfølgelig også plads til jeres firbenede venner.

Dejligt feriehus med kun 125 m til havet

På denne kuperede grund ligger feriehuset til jer, som ønsker et dejligt sted at være til jeres ferie. I kan smide taskerne ind på værelserne, og gå på opdagelse i og omkring huset, som kun ligger ca. 125 m fra havet. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine og er i åben forbindelse til stuen, hvor der også her er placeret en brændeovn, som kan gøre enhver kold aften meget mere hyggelig. Her er gratis fiber internet, så børnene vil kunne have hurtig internetadgang og hygge sig med deres medbragte iPads eller computer. Børnene vil også være underholdt af gyngen, som er til fri benyttelse, så her kan børnene placeres, når far tænder op i grillen og mor får snittet salaten i køkkenet. Feriehuset har i øvrigt en energibesparende luft til luft varmepumpe.

Haurvig – godt placeret i naturen

Her i Haurvig er I placeret godt imellem den flotte natur, havet og stadig tæt på Hvide Sande. Hvide Sande kan bl.a. byde på shopping, gode specialbutikker og måske I skulle prøve en autentisk fiskeauktion?  Haurvig er også kendt på gode cykelstier bag klitterne og langs vejen til Hvide Sande.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67
Renoveret / Byggeår:2019 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, træ laminat i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...