Charmerende bjælkehus til 5 personer, tæt på havet

3
icon
icon
icon
Sommervej 78, Skodbjerge - Søg på husnr. C3998

Dette hyggelige bjælkehus på Sommervej 78 i Skodbjerge, byder velkommen til en skøn ferie, midt i naturen. Huset er, med sine 2 stuer, ideelt til 2 par- eller til familien på 5 personer.  Her har I virkelig muligheden for at lade jer forkæle med den omkringliggende naturs mange indtryk og den altid friske luft.

Dejligt hus med 2 stuer og 2 brændeovne

Husets midtpunkt er det rustikke opholdsrum med åben køkkenafdeling. Her i køkkenet er alt, hvad man har brug for, f.eks. komfur, 60 L fryser, mikroovn og opvaskemaskine. Opholdsstuen indbyder til hygge i sofaen foran den knitrende ild i brændeovnen, evt. med en god bog og en kop kaffe. De 2 opholdsstuer er forbundet med en lille gang, hvor man også finder det praktiske badeværelse med bl.a. vaskemaskine.

Her er plads til 5 personer, fordelt i 3 soverum, heraf de 2 med dobbeltseng, og 1 med en køjeseng.  Desuden er der et lille gæstetoilet, med indgang fra den overdækkede veranda.

Udover 2 brændeovne, har I også mulighed for at opvarme huset med en energisparende varmepumpe.

Frisk luft, vild natur og havets brusen

Der er flere afskærmede og hyggelige terrasser rundt om huset, så man altid kan finde en solplet og en lægkrog. Herfra kan man følge med i solens ”døgnrytme”, først med solopgangen mod øst over Ringkøbing fjord. Senere kan man nyde hyggelig grillaften med solnedgangens orangerøde skær over klitterne og havets brusen i baggrunden. Det må være den ultimative nydelse og afslapning for hele familien.

Den friske luft og den fantastiske udsigt, både den ene og den anden vej, er balsam for krop og sjæl. En ferie her i klitterne, og I vender garanteret tilbage til hverdagen med ny energi.

Mulighederne for spadsereture i området er mange – Vesterhavet ligger kun ca. 5-6 minutters gang væk mod vest, og man når også fjorden på få minutter.

Holmsland Klit er kendetegnet ved gode cykelstier – helt fra Bjerregård i syd til Søndervig i nord  og der er kun en kort cykeltur på 4 km med cykelstien til havnen i Hvide Sande. Især Fiskeauktionen og Fiskeriets hus er et besøg værd, og for lystfiskere er Slusen i Hvide Sande et sandt mekka, hvor der ofte er mulighed for at fange mange fisk

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 2.333
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...