Skønt feriehus til 8 personer tæt på stranden

4
2738
Bjerregårdsvej 318, Bjerregård - Søg på husnr. B2989

Dette lyse og hyggelige feriehus danner de bedste rammer om en dejlig familieferie. Der er et godt aktivitetsrum, hvor både store og små kan nyde mange timers leg og spil. Bjerregårds smukke sandstrand ligger kun 500 meter fra huset, hvor hele familien og hunden kan boltre sig.

Skønt feriehus med praktisk aktivitetsrum og plads til 8 personer

Dette lyse og indbydende feriehus er helt ideel til en ferie med hele familien. Her er der plads til 8 personer, og familiens hund er også velkommen. Der et dejligt aktivitetsrum med fladskræm og bordfodbold, hvor både store og små kan hygge sig. Og trænger I til et par afslappende stunder, er der en dejlig varm sauna.

På de varme sommerdage og aftener kan I hygge Jer på den gode lukkede terrasse, hvor småbørn og hunden kan opholde sig uden større opsyn.

God beliggenhed tæt på stranden

Under ferien vil I sikkert nyde den gode beliggenhed kun 500 meter fra stranden. Her har I smukke og facinerende omgivelser til lange gåture, og for børnene er der rig mulighed for at bygge sandslotte og flyve med drage.

Dejligt område med mulighed for sjove aktiviteter og spændende udflugter

Området, Holmsland Klit, har mange sjove aktiviteter og udflugtsmål at tilbyde. Ved Hvide Sande er der godt muligheder for at prøve kræfter med forskellige former for surfing, og der er også en vandskibane, hvor både voksne og børn kan prøve at stå på vandski og wakeboard.

For de mere historieinteresserede er der flere museer, og de gamle bunkers i Houvig er også et besøg værd.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2014 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...