Luksushus med poolbord, lækker sauna og udendørs bruser

5
icon
icon
icon
icon
icon
6108
Kirstinevej 100, Bjerregård - Søg på husnr. B2958

Luksushus fra 2014, som er ideelt til den aktive børnefamilie evt. med hund, da den tilbyder gode faciliteter såsom et aktivitetsrum med poolbord, en lækker sauna og en god lukket terrasse. Derudover er det placeret tæt på Vesterhavet og har en flot udsigt over det smukke fredede hedeareal mod syd.

Flot beliggende Luksushus

I dette lækre sommerhus fra 2014 findes en særdels god indretning, hvor der er tænkt over detaljerne. Gulvene er flotte og rengøringsvenlige, troldtektloft giver en god akustik i huset, og møbleringen er smagfuld og hyggelig, så man har lyst til at tilbringe tid sammen med familien her. Der er fladskærms-TV rundt omkring i huset, hvor der kan tilsluttes medbragte spillekonsoler til børnene.

Men det er ikke kun husets indretning, der imponerer. Den dejlige beliggenhed kun 150 m. fra Vesterhavet er perfekt, når man gerne vil nyde en gåtur langs stranden eller tage en frisk dukkert i de salte bølger. Og mod syd er området fredet for at bevare naturen, som giver en smuk udsigt fra huset.

Billard og poolbord

Huset er godt egnet til børnefamilier, da man har indrettet et dejligt aktivitetsrum, hvor der udover et kombineret billard- og poolbord også findes bordfodbold. Så her kan familiens medlemmer i alle aldre hygge sig og dyste mod hinanden.

Badeværelse med sauna – og udendørsbruser på terrassen

Der er to flotte badeværelser med rummelige brusenicher i dette hus. Og i det store badeværelse er der en lækker sauna, hvor man efter en skøn travetur i den smukke natur omkring huset og ved Vesterhavet kan komme hjem og blive varmet godt igennem – det er ægte ferie. På terrassen er der udebruser med både koldt og varmt vand, så sandet kan skylles af efter endt strandtur.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.225
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...